Advertorial

Het is Bijna-Moederdag!

Het is Bijna-Moederdag. En nee, daarmee bedoelen we niet dat het bijna Moederdag is… Raadselachtig? Welnee! We leggen het je precies uit.

De dagen voor Moederdag (dit jaar op 12 mei) zijn uitgeroepen tot Bijna-Moederdag, speciaal voor iedereen die bijna moeder wordt. Hartstikke leuk, want ook met een baby’tje in je buik ben je eigenlijk al een beetje moeder, en verdien je het absoluut om in het zonnetje gezet te worden. En dat gaat natuurlijk het best met bloemen!

Maar: door wie?  Het kind zelf kan het tenslotte nog niet! En dus is het voor alle bijna vaders, bijna opa’s en oma’s, bijna tante en oom, bijna neef en nicht etc. tijd om in actie te komen. Om een mooi boeket aan te schaffen voor de bijna moeder, of om mee te doen aan de leuke actie.

Je kunt op de speciale pagina namelijk een virtueel boeket aanmaken, natuurlijk in roze en blauw, en alle andere ‘bijna’s’ via facebook uitnodigen ook een bloem toe te voegen. Heeft het boeket 40 bloemen of meer, dan maakt de bijna-mama kans om het boeket ook echt te ontvangen. Zo wordt het een Bijna-Moederdag om nooit te vergeten.