Advertorial

Exclusieve sneak-peek Twilight

Vanaf morgen is ‘ie te koop op dvd en Blu-ray: Twilight, bij de MTV Movie Awards onderscheiden met de prijzen Best Movie & Best Actress. 
 
Bella Swan (Kristen Stewart) is altijd al een buitenbeentje geweest en doet alles op haar eigen manier. Wanneer ze verhuist naar het regenachtige Forks, verwacht ze geen veranderingen. Totdat ze de mysterieuze en knappe Edward Cullen (Robert Pattinson) ontmoet, een jongen die op dezelfde school zit als zij. Bella is meteen verliefd op Edward en het duurt niet lang voordat zij een passievolle relatie krijgen. Maar Edward is niet zoals de andere jongens. Hij kan ontzettend hard rennen, stopt rijdende auto’s met zijn blote vuisten, en is sinds 1918 geen dag ouder geworden. Edward is een onsterfelijke vampier, maar niet zoals de andere vampiers: hij drinkt geen mensenbloed. Hoe closer Bella en Edward worden, des te harder ze moeten vechten om hun onmogelijke liefde in stand te houden. En wat moeten ze doen als Laurent en James, Edward’s dodelijke vampiervijanden, in de stad aankomen en op zoek gaan naar Bella? 
 

Op de Blu-ray tref je naast de film meer dan 2 uur extra, nooit vertoond, beeldmateriaal aan, de dvd is voorzien van een uitgebreide ‘making-off’. Via bol.com kun je Twilight op dvd en Blu-ray kopen, maar ook alvast een exclusieve preview bekijken van deze heerlijke zwijmel/griezelfilm!