Advertorial

Dove Repair Therapy

Al zijn de pluispermanentjes, getoupeerde kuiven en enorme hoeveelheden haarlak al een tijdje uit het straatbeeld verdwenen (gelukkig maar!), we zijn met zijn allen nog steeds niet erg lief voor ons haar. Ben jij iedere ochtend in de weer met een föhn of steiltang? Of verander je regelmatig van kleur? Zelfs van wat al te fanatiek borstelen kan je haar al heel wat schade oplopen, schade die gelukkig kan worden hersteld.

Want dat is precies wat de producten van Dove Repair Therapy met de gepatentdeerde Fibre Active technologie doen: het haar herstellen van binnenuit, en er mooier, glanzend uit laten zien aan de buitenkant. Vereist jouw kapsel wat handelingen of producten die je haar kunnen beschadigen? Wat je ook doet voor mooier haar; Dove helpt je de schade te herstellen.

Welke kapsels heb jij vroeger allemaal gehad? In onderstaande filmpje zie je vast een paar ‘klassiekers’ voorbij komen, kapsels waarvan je je nu afvraagt hoe we het ooit mooi hebben kunnen vinden. Benieuwd hoe jou al deze looks staan? Aan het einde van het filmpje krijg je de kans om jezelf in de spotlight te zetten en de kapsels te proberen zonder ermee over straat te hoeven!