Advertorial

Doe het gewoon!

Ken jij iemand die dringend iets moet veranderen in zijn of haar leven? Toe is aan een nieuw kapsel? Echt eens moet gaan samenwonen, of juist als single verder gaan?

KPN geeft je nu de mogelijkheid hen dat via een leuk stripje te vertellen. Tussen 19 en 23 februari zitten er striptekenaars voor je klaar om jouw dringende suggestie om te zetten in een stripverhaal, speciaal gemaakt voor jouw vriend, vriendin, zus, buurvrouw of wie dan ook. Je kunt ze het direct mailen, tweeten of posten, en daarbij ook al je andere vrienden inschakelen. Kunnen zij ook mooi in de gaten houden of de ontvanger iets doet met jouw advies!

Veranderingen in je leven hebben natuurlijk ook invloed op het gebruik van je mobiele telefoon. Verbreek je je relatie, dan zul je heel wat minder sms-jes en telefoontjes plegen waarschijnlijk, net als het op wereldreis gaan zorgt voor veel buitenlands belverkeer. Gelukkig kun je bij de nieuwe mobiele abonnement van KPN elke maand je bel-, sms- en databundel gratis omhoog én omlaag bijstellen. Dat hoeft dus geen reden te zijn om je leven maar hetzelfde te houden!

SONY DSC

Tussen 19 en 23 februari kun je de striptekenaars hieronder live aan het werk zien. En natuurlijk kun je zelf ook een stripje aanvragen, dat doe je via deze link. Heb je al iemand op het oog wiens leven wel een kleine of grote verandering kan gebruiken? Wij wel! Eens zien of die vriendin die al jaren hetzelfde kapsel heeft na het zien van ons stripje naar de kapper rent!