Advertorial

CoolBest Light varianten nu natuurlijk gezoet met Stevia

Heb je al eens gehoord van Stevia? Deze nieuwe zoetstof is sinds november 2011 goedgekeurd door de EU, en de eerste producten die Stevia gebruiken verschijnen nu in de winkels. Zo ook de twee Light varianten CoolBest Premium Orange Light en CoolBest VitaDay Original Light. Deze CoolBest sappen zijn de eerste vruchtensappen uit het koelvak die gezoet worden met Stevia.

Voor ons is Stevia nieuw, maar in andere delen van de wereld wordt het al duizenden jaren gebruikt. Stevia is namelijk gewoon een plantje. In de bladeren van de Stevia zijn van nature steviolglycosiden aanwezig, en deze hebben een zoete smaak. En het allerbeste nieuws: deze bevatten geen calorie├źn.

Deze natuurlijke zoetstof is nu dus verwerkt in CoolBest Premium Orange Light en CoolBest VitaDay Original Light, die nu in deze verbeterde variant in de winkel liggen. Meer informatie vind je op http://www.coolbest.nl/over-coolbest, en om zelf te ervaren hoe deze verbeterde CoolBest varianten proeven ren je natuurlijk even naar het koelschap van de supermarkt!