Accessoires Fashion winnen

Afgelopen: Win een TooLate Watch!

Strak, simpel en bovenal kleurrijk, dat zijn de opvallende, van siliconen rubber gemaakte horloges van TooLate Watches. In Italiƫ reeds een ware hype, en inmiddels wereldwijd te koop.

De nieuwste lijn, Acid, is helemaal 80ties, en is uitgevoerd in kleuren die je vast nog wel herkent uit je jeugd. Fluor is weer helemaal terug, en dus lopen we deze zomer maar wat graag met zo’n knalgroen, geel, roze, oranje of paars horloge om onze polsen.

De horloges van TooLate Watches kosten 19,95 euro en zijn verkrijgbaar in de betere fashion winkels, design- en cadeaushops en concept stores. Meer informatie en het complete assortiment vind je op www.too2late.nl.

Wij mogen deze week 3 horloges weggeven. Kans maken? Vul onderstaand formulier in, en vermeld bij Antwoord de kleur van je keuze. Dat kan er eentje zijn uit de Acid lijn, zoals je op deze foto ziet, maar je kunt ook een kijkje nemen op de website en daar een kleur uitkiezen. Let op: de horloges zijn leverbaar in 2 maten, S (18 cm) en L (20 cm). Standaard is S voor vrouwen en L voor mannen. Wijk jij daarvan af (even je pols opmeten) geef dat dan ook door via het Antwoord veld!