Accessoires winnen

Afgelopen: Win een Smateria tas via Djeenie

We hebben je al eerder kennis laten maken met de webwinkel van Djeenie. Ook deze Smateria tassen wilden we je absoluut niet onthouden!

Smateria, te koop via Djeenie, is een Italiaans merk, opgericht door twee dames die erg onder de indruk zijn van de slechte omstandigjeden in Phnom Penh, Cambodja. Om een positieve impuls te geven besloten zij aldaar een werkplaats op te richten, waar inmiddels door ongeveer 60 mensen, voornamelijk vrouwen, tassen worden gemaakt.

Onder goede, respectvolle omstandigheden, uiteraard, met bijvoorbeeld gratis goede kinderopvang voor de werknemers. Een mooi, positief, initiatief, dat nog beter wordt als je bekijkt waar de tassen van gemaakt worden. Afval! Nou ja, geen viezigheid hoor, maar met o.a. muskietennetten, plastic zakken en zadels van scooters kun je prachtige dingen maken. ‘One man’s junk is another man’s treasure’, zo luidt het motto, waarmee ze recycling pur sang bedrijven.

Zo werden ook deze twee prachtige tassen gefabriceerd. De robuuste, sportieve groene, en de wat ‘zakelijkere’ grijze variant. Allebei zijn ze van binnen gevoerd en hebben ze een vakje met een rits, en zijn ze super stevig en duurzaam. Hippe tassen met een mooi verhaal…, te koop via Djeenie en te winnen op Lifestylelog! Wil jij kans maken op 1 van de tassen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.