Accessoires Fashion winnen

Afgelopen: Win een Roses of Antwerp pakket

Rozen die niet verwelken! De sieraden en accessoires van het Belgische Roses of Antwerp zijn altijd gemaakt van echte materialen. Zoals glas, stenen, zilver, zwaar verzilverd, hoorn en hout. Deze sieraden moet je van dichtbij zien; het draait om de kleur en de details.

Sieraden in een zee van kleur maar ook serene sieraden die aan rozenkransen doen denken en etnisch getinte halskettingen en armbanden die je mee naar Afrika nemen. Roses of Antwerp ademt puurheid en eenvoud. De bijzondere details – tot in het kleinste uitgewerkt, de ontwerpen met een twist, de zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemde kleuren en de hoge kwaliteit onderscheiden Roses of Antwerp van andere sieraden- en accessoiremerken. De zorg, aandacht en liefde die Hilde en Eva – de drijvende krachten achter Roses of Antwerp – aan hun collecties geven, zie en voel je direct. Alle sieraden en accessoires zijn perfect op elkaar afgestemd en maken een uitgesproken statement terwijl het geheel toch sophisticated en bijna basic is. Echt zo’n merk om helemaal verslingerd aan te raken. Meer informatie vind je op www.rosesofantwerp.be.

Lifestylelog mag 2 sieradenpakketten bestaand uit een prachtige sjaal, armband, ketting en oorbellen t.w.v. minimaal EURO 200,- per set weggeven. De inhoud van het pakket kan afwijken van de getoonde foto.

Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in!

Deze actie is afgelopen.