Accessoires Fashion winnen

Afdelopen: Win een BLUNT Umbrella

Vervelend hè, precies op de momenten dat je je paraplu het hardst nodig heb (zware regen, stevige wind) laat hij het afweten. Een flinke windvlaag, en je plu kan de prullenbak in. BLUNT umbrella’s zien er anders uit dan normale paraplu’s, en dat heeft een reden!

Een BLUNT is stormbestendig, en kan windsnelheden tot 120 km/h aan. Het is de enige paraplu zonder punten aan de rand van het doek. Hierdoor is deze veiliger (nooit meer een passant de ogen per ongeluk uitsteken!), maar is ook de kans dat het doek inscheurt niet aanwezig. De paraplu kan niet omklappen, en is (in tegenstellig tot andere stormparaplu’s) prima in staat om je helemaal droog te houden. Een BLUNT heeft zelfs 2 jaar garantie, da’s langer dan bij ons een gemiddelde paraplu mee gaat.

Een BLUNT koop je vanaf 54,95 euro, maar kun je ook deze week op Lifestylelog winnen. We mogen drie exemplaren weggeven: een blauwe, rode en knalgele, waarmee zelfs een regenbui zonnig wordt. Kans maken? Vul snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.