Accessoires Beauty Fashion

Steun Oranje met Etos

Loop jij al warm voor het EK voetbal? De winkels puilen al uit van de oranje prullaria, die meestal weinig origineel of vrouwelijk is. Behalve dan bij Etos!

Onlangs mochten we een grote doos met allemaal oranje spulletjes in ontvangst nemen, slechts een kleine greep uit het uitgebreide Oranje assortiment bij Etos. Hierin vind je voor de hand liggende zaken als oranje pruiken en haarspray, maar ook veel bijzondere, echt Etos spulletjes.

Oranje make-up bijvoorbeeld, oranje lipstick en nagellak zijn deze zomer sowieso helemaal hot, en als Nederland speelt mag ook de welbekende, en door velen misschien ook wel verguisde oranje haarmascara niet ontbreken! Maar er is meer: oranje oorringen, een oranje tasje, diverse haaraccessoires tops en shirts (met veelzeggende teksten als ‘Ik sta buitenspel’), armbandjes en zelfs hele leuke nagelstickers in de vorm van oranje leeuwtjes.

Al deze producten zijn fijn betaalbaar, met prijzen die lopen van 0,79 voor een oranje hawaikrans, tot 6,99 voor een shirt. Daarnaast ontvang je, zolang de voorraad strekt, bij iedere besteding van 15 euro bij Etos ook nog eens een unieke Oranje clip cadeau, leuk voor in je haar of aan je tas of kleding. Laat dat EK maar komen!