Accessoires Favourites Gadget Getest

Leuke iPhone cases bij Djeenie

Je kent het wel. Helemaal blij met je nieuwe iPhone, maar waar vind je een leuke case om je kostbare bezit te beschermen en op te leuken? Wij hebben het antwoord: bij Djeenie!

Djeenie is een webwinkel met allemaal fijne ‘moet ik hebben!’ spulletjes. Tassen, agenda’s , sieraden en meer, en allemaal in leuke, vrolijke, vrouwelijke designs. Fijn, want zeker op het gebied van iPhone cases is het goed zoeken naar leuke, stijlvolle modellen.

Wij mochten een exemplaar uit de collectie uitkiezen. Dat was lastig! Want welke is nu het allerleukst? Die ene met Mona Lisa? Of ééntje met een budha? Wij kozen uiteindelijk voor een Kimmidoll variant, de iPhone Case Tsukiko (15,95 euro) . Een vrij basic case van hard materiaal, die perfect om de iPhone 4(S) past. Leuk is dat iedere Kimmidoll (die al in de 19e eeuw hun oorsprong vinden, toen Japanse boeren Kokeshi dolls maakten als teken van vriendschap) zijn eigen betekenis heeft. De mooie Tsukiko op deze case staat voor ‘confident’.

Zoals dat bij een goede case hoort zijn alle uitsparingen die nodig zijn om je iPhone te laten functioneren aanwezig. Helemaal valproof is een harde case niet, maar je iPhone is toch redelijk beschermd én ziet er tip top uit. De afhandeling van Djeenie was perfect in orde, en op de overzichtelijke site vind je al snel je weg. Daar schuilt ook meteen het enige nadeel in: al klikkend door de webwinkel wil je natuurlijk alles wel kopen!