Boeken Kids winnen

Win Retteketet! Gaan de dieren ooit naar bed? (Kinderboek van de maand)

Retteketet! Gaan de dieren ooit naar bed?

Gaan jouw kinderen iedere avond lachend naar bed? Dan heb je vast Retteketet! Gaan de dieren ooit naar bed? al ontdekt!

Retteketet! Gaan de dieren ooit naar bed?

Naar bed gaan is voor veel kinderen een heus spel. Hoe kunnen zij het slapengaan zo lang mogelijk rekken? Als ouder doe je er goed aan de touwtjes in handen te houden, maar het hele gebeuren wél met een gezonde portie humor te benaderen. En Retteketet! Gaan de dieren ooit naar bed? past daar perfect bij!

‘Ik heb geen slaap,’ zegt Schaap.
Ook Neushoorn is niet moe. Hij wil niet naar bedje toe.
‘Laten we tikkertje doen. Wie begint?’
‘Hi, hi,’ lacht Schaap. ‘Wie denk je dat er wint?’

Retteketet! Gaan de dieren ooit naar bed? Is een ondeugend voorleesverhaal voor het slapengaan waarmee je de kinderen lachend in bed krijgt. Even hilarisch als Harmen van Straatens prentenboek ‘Hé, wie zit er op de wc?’

Winnen

Wij kozen dit boek als ons Kinderboek van de maand mei, en dat betekent dat we vijf exemplaren weggeven. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier volledig in.

Win Retteketet! (kinderboek van de maand mei)

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.