Boeken winnen

Win Oorlogskind van Mechtild Borrmann

Oorlogskind Mechtild Borrmann

Ons Boek van de maand april is de prachtige roman Oorlogskind van Mechtild Borrmann.

Oorlogskind

De jonge Hanno Dietz probeert vlak na de Tweede wereldoorlog samen met zijn moeder en zusje te overleven in het platgebombardeerde Hamburg. Stenen houwen, brandhout en oud ijzer verzamelen tussen het puin, gevonden spullen verhandelen op de zwarte markt – het is zijn dagelijks bestaan.
Maar op een dag vindt hij tussen het puin een dode vrouw. En vlak bij haar een jongetje van een jaar of drie, in opvallend nette kleding. Het kind praat niet, en er is niemand die bij hem hoort. Hanno neemt hem mee en de jongen zal uiteindelijk opgroeien in het gezin Dietz.
Jaren later bevindt deze wees uit de puinhopen zich op het spoor van een misdaad met banden naar zijn werkelijke familie…

Winnen

Zoals altijd geven wij vijf exemplaren weg van ons Boek van de maand. Wil jij Oorlogskind winnen, en rond 4 en 5 mei in huis hebben? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in.

Win Oorlogskind (boek van de maand april)

Deelname is uitsluitend voor nieuwsbrief abonnees. Nog geen abonnee? Door het invullen van dit winformulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.