Lifestylelog

Afgelopen: Win je eigen mini-tuintje!

pvminituintjes

Is met het aanbreken van het najaar alle kleur uit je tuin verdwenen? Helemaal niet nodig! Met een mini-tuintje van violen fleur je de boel gemakkelijk weer op.

Natuurlijk kun violen in je border of in een bak op je balkon plaatsen. Maar deze vrolijke plantjes lenen zich ook prima voor een originele aanpak. Haal eens een tegel uit je terras of straatje, en plaats daar violen. Of laat een bootje vol violen drijven op je vijver.

Met dit soort vrolijke pop-up tuintjes blijft je omgeving tot diep in de winter kleurrijk, wel zo leuk. Violen blijven, als je de uitgebloeide bloemetjes verwijdert en ze regelmatig water geeft, tot diep in de winter doorbloeien. Tegen nachtvorst kunnen ze ook, zodra de temperatuur weer boven nul komt richten de violen zich ook gewoon weer op!

Meer informatie over winterviolen vind je op www.mooiwatplantendoen.nl. Wij mogen deze week vier waardebonnen twv 20 euro weggeven om zelf zo’n leuk minituintje aan te leggen. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×