Lifestylelog

Afgelopen: Win je eigen mini-tuintje!

pvminituintjes

Is met het aanbreken van het najaar alle kleur uit je tuin verdwenen? Helemaal niet nodig! Met een mini-tuintje van violen fleur je de boel gemakkelijk weer op.

Natuurlijk kun violen in je border of in een bak op je balkon plaatsen. Maar deze vrolijke plantjes lenen zich ook prima voor een originele aanpak. Haal eens een tegel uit je terras of straatje, en plaats daar violen. Of laat een bootje vol violen drijven op je vijver.

Met dit soort vrolijke pop-up tuintjes blijft je omgeving tot diep in de winter kleurrijk, wel zo leuk. Violen blijven, als je de uitgebloeide bloemetjes verwijdert en ze regelmatig water geeft, tot diep in de winter doorbloeien. Tegen nachtvorst kunnen ze ook, zodra de temperatuur weer boven nul komt richten de violen zich ook gewoon weer op!

Meer informatie over winterviolen vind je op www.mooiwatplantendoen.nl. Wij mogen deze week vier waardebonnen twv 20 euro weggeven om zelf zo’n leuk minituintje aan te leggen. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.

  • peggy 1 oktober 2012, 08:18

    Erg leuk zeg. Je eigen tuintje kweken. Heerlijk groene vingers.

  • Gerda 3 oktober 2012, 03:03

    Ben altijd in de grond bezig en met alles wat maar met tuinieren te maken heeft..en violen komen er zeker in mijn tuin! en Zeker te weten in de bloembakken die ik helemaal vol zet! Ik kan daar ├ęcht van genieten!

Reageer