Lifestylelog

Afgelopen: Win een Livistona, de Bureauplant van het Jaar!

pvlivistona

Bureauplant van het Jaar, dat word je niet zomaar eventjes. De perfecte bureauplant moet aan heel wat eisen voldoen, iets waar de Livistona geen moeite mee heeft.

De Livistona palm is niet alleen mooi om te zien, een echte eyecather, hij heeft ook nog eigenschappen die je bureau en/of kantoor tot een prettigere werkplek maken. Zo is uit onderzoek gebleken dat deze plant chemische stoffen als formaldehyde en benzeen uit de lucht verwijdert. Wel zo fris!

Daarnaast is de Livistona ook niet al te veeleisend qua onderhoud, twee keer per week water geven is over het algemeen voldoende. Het panel dat verschillende planten uitprobeerde op het bureau gaf verder nog aan dat deze palm hen regelmatig aan tropische oorden deed denken, fijn om tijdens het werk nog een klein beetje vakantiegevoel te hebben!

Meer informatie over kamerplanten vind je op www.mooiwatplantendoen.nl. Wij mogen deze week drie bezoekers blij maken met een Livistona, die met sierpot en al bij hen wordt thuisbezorgd. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×