Gadget Kids

Overal muziek met Smiley speakers!

Smiley Bluetooth speakers

Smileys zijn hot! Je komt ze dagelijks overal tegen, en echt niet alleen op je telefoon. Deze leuke smileys maken zelfs muziek!

Smiley Bluetooth speakers

Muziek spelen op een telefoon is leuk, maar door een speakertje is het geluid beter. Daarnaast is het voor kinderen niet handig om de hele tijd hun telefoon vast te moeten houden als zij muziek willen luisteren. Kleine Bluetooth speakers worden dan ook volop verkocht, en deze Smiley variant van Bigben Interactive is wel de leukste die we op dat gebied tegen zijn gekomen.

Vrolijk, je kunt kiezen uit tal van verschillende uitvoeringen, en handig! Het bandje hangt een kind zo om zijn pols, of aan een tas of jas, terwijl de telefoon waarop de muziek wordt afgespeeld veilig kan worden opgeborgen. De box heeft een bereik tot 10 meter, en de batterij kan worden opgeladen via USB. Volledig opgeladen gaat hij ongeveer 8 uur mee.

Smiley Bluetooth speakers

Op de onderkant van de smiley zijn een paar knoppen β€˜verborgen’. Eentje om de speaker aan en uit te zetten, knopjes om naar een volgend of vorig nummer te gaan, en zelfs de mogelijkheid om een binnenkomend telefoongesprek op te nemen. In de speaker zit namelijk ook en microfoon verwerkt. Fijn!

Smiley Bluetooth speakers

Voor onderweg en thuis

De Smiley Bluetooth speaker is hartstikke handig voor onderweg: de telefoon kan worden opgeborgen, en de speaker niet steeds te worden vastgehouden. Maar ook thuis staat hij hartstikke gezellig op de kinderkamer, muziek te spelen terwijl de telefoon er niet eens vlak naast hoeft te liggen. Een prima Bluetooth boxje in een vrolijke uitvoering!