Lifestylelog

Zomerse broeken

Hoewel rokjes het toppunt van zomer zijn, zijn er ook genoeg zomerse broeken te vinden. Fijn als het qua weer even tegenzit, of als je gewoon niet zo van rokjes houdt.

Voor alle jeansliefhebbers is er goed nieuws: er zijn tal van zomerse modellen. Neem dit hoge model van Only (linksboven, 59,95 euro), dat door de plooien aan de bovenkant de perfecte, zomerse nonchalante look geeft. Je kunt je jeans ook eens in een andere kleur kopen, zoals het knalroze exemplaar van Bristol (34,99 euro), of kiezen voor een opvallend geprint model (New Yorker, 39,95 euro).

Ook de harembroek zie je deze zomer weer volop, in steeds meer soorten en modellen. Je kunt kiezen voor een basic model van dunne jeans (linksonder, New Yorker, 29,95 euro), een jeansmodel met opvallend bovenstuk (Object, 59,95 euro) of een lekker opvallend model, zoals het ‘gevlekte’ exemplaar van Object (49,95 euro).

  • Birgit 25 mei 2010, 10:47

    Ik weet niet hoor. Die harembroeken staan mij belachelijk (ik vind ze eerlijk gezegd bij iedereen vrij stom staan) en voor al die skinny broeken heb ik het figuur niet. Ondanks maat 38 voel ik me er een koe in.
    Ik kwam onlangs een stukje tegen over broekpakken die dit voorjaar helemaal in zijn (staat ook iets over op mijn blog) maar ook dat vind ik toch niet erg flateren.

    Doe mij toch maar een gezellig rokje. Niet het handigste op de fiets, maar staat wel zo leuk.

Reageer