Lifestylelog

ECCO Sculptured 65: hakken met comfort!

eccosculp1

Onlangs bleek maar weer dat Nederlandse vrouwen er niet best vanaf komen als zij op stijl worden beoordeeld. Comfortabel en ‘normaal’ lijken de belangrijkste criterea te zijn, en als er al hakken worden gedragen dan alleen bij speciale gelegenheden.

ECCO gaat daar, als je het ons vraagt, verandering in brengen. Want ja, we snappen best, het is niet handig danwel comfortabel om op killer heels je kinderen naar school te brengen, boodschappen te doen en wat al niet meer. En de hoge hakken aan naar je werk betekent veelal pijnlijke voeten nog voor je lunchpauze… Totdat ECCO zich ermee ging bemoeien…

In de nieuwe Sculptured 65 lijn vind je hoge hakken (6,5 cm!) die toch heel comfortabel zijn. Daar zit een technologie achter waar we je niet al te veel mee gaan lastigvallen, maar hou het erop dat de zool zodanig is ontworpen dat deze schokdempend, duurzaam en flexibel genoeg zijn om de hele dag te kunnen dragen. Hoera!

Wij mochten, om de proef op de som te nemen, deze zwarte lage veterlaarsjes (129,95 euro) proberen. Waar sommige high heels al pijn doen als je er naar kijkt, voelen deze aan als heerlijk comfortabele schoenen. Geen knelpunten of wrijving, je voeten baden in comfort. Goed begin! Als je geen hakken gewend bent zullen je eerste stapjes wellicht wat wankel zijn. Niet opgeven! Want hé, alle begin is moeilijk, maar het komt met wat oefenen best goed.

Wij hebben wel wat ervaring met hakken. Hakken die je enkels doen zwikken, hakken die je kleine teentjes afknellen, hakken die je doen wankelen: been there, done that. Maar eerlijk is eerlijk, deze heerlijke ECCO laarsjes hebben échte hakken, en toch wandelen we er moeiteloos mee over straat. Natuurlijk, na een aardig stukje lopen begin je de bal van je voet iets te voelen, maar door de zachte zool een stuk minder erg dan bij veel andere schoenen. De schoen staat stabiel op de grond, de kans op zwikken is een stuk kleiner en onze voeten komen blaarloos en ‘als nieuw’ uit deze fijne schoenen. Lieve producenten van killerheels: willen jullie ECCO’s goede voorbeeld volgen? Dan komt het met dat stijlgevoel van Nederlandse dames misschien toch nog wel goed…


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×