Lifestylelog

ECCO Sculptured 65: hakken met comfort!

eccosculp1

Onlangs bleek maar weer dat Nederlandse vrouwen er niet best vanaf komen als zij op stijl worden beoordeeld. Comfortabel en ‘normaal’ lijken de belangrijkste criterea te zijn, en als er al hakken worden gedragen dan alleen bij speciale gelegenheden.

ECCO gaat daar, als je het ons vraagt, verandering in brengen. Want ja, we snappen best, het is niet handig danwel comfortabel om op killer heels je kinderen naar school te brengen, boodschappen te doen en wat al niet meer. En de hoge hakken aan naar je werk betekent veelal pijnlijke voeten nog voor je lunchpauze… Totdat ECCO zich ermee ging bemoeien…

In de nieuwe Sculptured 65 lijn vind je hoge hakken (6,5 cm!) die toch heel comfortabel zijn. Daar zit een technologie achter waar we je niet al te veel mee gaan lastigvallen, maar hou het erop dat de zool zodanig is ontworpen dat deze schokdempend, duurzaam en flexibel genoeg zijn om de hele dag te kunnen dragen. Hoera!

Wij mochten, om de proef op de som te nemen, deze zwarte lage veterlaarsjes (129,95 euro) proberen. Waar sommige high heels al pijn doen als je er naar kijkt, voelen deze aan als heerlijk comfortabele schoenen. Geen knelpunten of wrijving, je voeten baden in comfort. Goed begin! Als je geen hakken gewend bent zullen je eerste stapjes wellicht wat wankel zijn. Niet opgeven! Want hé, alle begin is moeilijk, maar het komt met wat oefenen best goed.

Wij hebben wel wat ervaring met hakken. Hakken die je enkels doen zwikken, hakken die je kleine teentjes afknellen, hakken die je doen wankelen: been there, done that. Maar eerlijk is eerlijk, deze heerlijke ECCO laarsjes hebben échte hakken, en toch wandelen we er moeiteloos mee over straat. Natuurlijk, na een aardig stukje lopen begin je de bal van je voet iets te voelen, maar door de zachte zool een stuk minder erg dan bij veel andere schoenen. De schoen staat stabiel op de grond, de kans op zwikken is een stuk kleiner en onze voeten komen blaarloos en ‘als nieuw’ uit deze fijne schoenen. Lieve producenten van killerheels: willen jullie ECCO’s goede voorbeeld volgen? Dan komt het met dat stijlgevoel van Nederlandse dames misschien toch nog wel goed…


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×