Lifestylelog

Goeie Grutten Betuwse Kers

goeiegruttenkers

Krokante muesli. Wat kun je daar nu over vertellen? Hoe maak je zo’n vanzelfsprekend product bijzonder? Dat weten ze bij Goeie Grutten maar al te goed. Wij proefden de nieuwe Betuwse kers variant.

Een pak Goeie Grutten is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook de moeite waard om te lezen. Want op dat retro pak met een Hollandse gevel vind je allerlei informatie over de herkomst van wat je in het pak vindt. Zo weten wij bijvoorbeeld dat de kersen uit ons pak uit de Betuwe komen, en waarom de grond daar zo goed is voor kersenbomen.

Nu kan een verpakking er leuk uit zien, als het om krokante muesli gaat is het toch vooral belangrijk hoe het met de inhoud zit. Nou, dat zit in het geval van Goeie Grutten wel goed. Lekker krokant, maar niet te hard, zoet, maar niet overdreven, met lekkere gedroogde kersen. En, met al die vezels, nog hartstikke gezond ook! Goeie Grutten krokante muesli is onder andere te koop bij de grotere Albert Heijn en C1000 supermarkten en bij alle Deen supermarkten van Nederland. Een pak van 350 gram kost € 2,99.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×