Boeken Kids winnen

Win DOG MAN (kinderboek van de maand juli)

DOG MAN

DOG MAN van Dav Pilkey is een super grappige graphic novel voor de zomervakantie, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

DOG MAN

Als een politieagent en zijn hond gewond raken door de streken van de gemene kat Karel, verandert een levensreddende operatie alles. DOG MAN is geboren! Deze nieuwe superheld is dol op botten en likjes geven aan de politiebaas. Maar boven alles beschermt hij de stad tegen rottige robots, kattige criminelen en op hol geslagen hotdogs.

DOG MAN is een hilarische graphic novel vol met bizarre tekeningen en leuke woordgrappen, vertaald door Tjibbe Veldkamp. Urenlang lees- en kijkplezier voor kinderen vanaf 7 jaar.

Winnen

Wil jij een exemplaar van DOG MAN winnen voor jouw kind? Vul dan in de maand juli het onderstaande formulier volledig in. De winnaars ontvangen het boek automatisch thuis.

Win DOG MAN (kinderboek van de maand juli)

Deelname is alleen voor nieuwsbrief abonnees. Door het invullen van dit formulier meldt u zich aan voor het ontvangen van max. 2 nieuwsbrieven per week. Uw NAW-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toezenden van een eventuele gewonnen prijs en hierna vernietigd. Voor het ontvangen van de wekelijkse nieuwsbrief slaan wij uw naam en e-mailadres op voor de periode dat u geabonneerd blijft. Afmelden kan op ieder moment via de link in de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.