Lifestylelog

Trinny & Susannah’s make-over missie

makeovermissie

Hun Nederlandse programma Missie Holland mag het dan misschien niet halen bij hun eerdere programma’s, Trinny en Susannah maken hierin wel pijnlijk duidelijk hoe het met de kledingstijl en het zelfbewustzijn van de Nederlandse vrouw is gesteld: onthutsend.

Trinny en Susannah waren, als je het ons vraagt, op hun best in What not to wear. Scherp, spontaan en duidelijk, zo zien we het graag. In Missie Holland komen zij soms iets minder tot hun recht door het soms wat al te veel geacteerde spel, maar 1 ding kunnen ze nog steeds prima: vrouwen zich bewust laten worden van hun kledingstijl.

De Nederlandse vrouw is praktisch. Een spijkerbroek is prima, waarom zou je je zo optutten, ze moeten me maar nemen zoals ik ben! Wat in Missie Holland echter al vaak is aangetoond is dat achter een slonzig uiterlijk een verhaal schuilgaat, er is vaak 1 of andere reden waarom het deze vrouwen niet lukt om er uit te zien zoals ze zo graag willen. Aanpassen van kleding, nadenken over hun sterkte punten en wat ze uit willen stralen verandert soms meer dan ze vooraf vermoeden!

Dit is ook de insteek van het heerlijke boek ‘Trinny & Susannah’s make-over missie’. Word je bewust van hoe je er nu uitziet, en hoe je er beter uit zou kunnen zien. Met tips voor ieder figuur en type, waarbij duidelijke termen en zelfkennis niet worden geschuwd. Er goed uitzien hoeft niet al te veel tijd, moeite of geld te kosten, het is vooral een kwestie van mentaliteit en zelfvertrouwen.

Trinny en Susannah helpen je in dit boek een handje om beter in je vel én je kleding te komen zitten. Wij zouden het boek graag tot verplichte leeskost van de Nederlandse vrouw maken. Weg met de Crocs, jeans en makkelijke truien, het is tijd om jezelf te durven zijn!

Trinny & Susannah’s make-over missie – Trinny Woodall en Susannah Constantine
ISBN: 9789400501829
Lev
19,95 euro


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×