Lifestylelog

Tijdens kantooruren

tijdenskantooruren

Heb jij je collega’s op kantoor wel eens goed bekeken? Je brengt heel wat uren met ze door, maar wat weet je nu eigenlijk écht over ze? Misschien zit er wel een seriemoordenaar tussen…

Nee, je vertrouwen in de mensheid wordt er niet beter op tijdens het lezen van ‘Tijdens kantooruren’. Want dat er op een, op het eerste gezicht, wat suffig kantoor zoveel zaken blijken te spelen, dat voel je niet aankomen.

Het is opvallend, hoe de sfeer op de afdeling na de plotselinge dood van een collega zo plots verandert. Waar men eerst simpelweg de sleur van alledag volgde, is nu alles anders. En dat terwijl het gewoon een ongeluk was! Tenminste… er is geen reden om daaraan te twijfelen, toch?

Malou werkt op deze beklemmende afdeling, en is de hoofdpersoon in dit boek. Een hoofdpersoon die zelf ook niet aan zag komen dat zij in deze hele situatie een hoofdrol zou gaan vervullen!

Aefke ten Jagen schreef niet eerder een thriller, maar wij hopen dat ‘Tijdens kantooruren’ zeker niet haar laatste zal zijn. Dat het boek 224 pagina’s telt merk je niet, je rust simpelweg niet totdat je het uit hebt. De typische kantoorsfeer is treffend beschreven, maar ook de angst en vertwijfeling spatten van de pagina’s. Een topthriller van eigen bodem!

Tijdens kantooruren – Aefke ten Hagen
ISBN 9789049952747
Mistral
17,95 euro


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×