Lifestylelog

Tijdens kantooruren

tijdenskantooruren

Heb jij je collega’s op kantoor wel eens goed bekeken? Je brengt heel wat uren met ze door, maar wat weet je nu eigenlijk écht over ze? Misschien zit er wel een seriemoordenaar tussen…

Nee, je vertrouwen in de mensheid wordt er niet beter op tijdens het lezen van ‘Tijdens kantooruren’. Want dat er op een, op het eerste gezicht, wat suffig kantoor zoveel zaken blijken te spelen, dat voel je niet aankomen.

Het is opvallend, hoe de sfeer op de afdeling na de plotselinge dood van een collega zo plots verandert. Waar men eerst simpelweg de sleur van alledag volgde, is nu alles anders. En dat terwijl het gewoon een ongeluk was! Tenminste… er is geen reden om daaraan te twijfelen, toch?

Malou werkt op deze beklemmende afdeling, en is de hoofdpersoon in dit boek. Een hoofdpersoon die zelf ook niet aan zag komen dat zij in deze hele situatie een hoofdrol zou gaan vervullen!

Aefke ten Jagen schreef niet eerder een thriller, maar wij hopen dat ‘Tijdens kantooruren’ zeker niet haar laatste zal zijn. Dat het boek 224 pagina’s telt merk je niet, je rust simpelweg niet totdat je het uit hebt. De typische kantoorsfeer is treffend beschreven, maar ook de angst en vertwijfeling spatten van de pagina’s. Een topthriller van eigen bodem!

Tijdens kantooruren – Aefke ten Hagen
ISBN 9789049952747
Mistral
17,95 euro


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×