Lifestylelog

Broer – Heather Gudenkauf

broer

Een gijzeling op een school. Helaas geen onrealistisch scenario, en daarmee een actueel thema voor de nieuwe thriller van Heather Gudenkauf. Als het slaperige stadje Broken Branch wordt opgeschikt door een melding op de enige school die de stad rijk is, is iedereen in rep en roer. Vanuit het oogpunt van de verschillende hoofdrolspelers maak je alles van dichtbij mee.

Hoe de man met het wapen zomaar de school binnenwandelt. Hoe de leerkrachten hun klas beschermen. Hoe de ouders en grootouders in spanning zitten. Hoe de politie worstelt met de situatie, en het slechte weer. En hoe de kinderen met de hele situatie omgaan, op hun geheel eigen, en soms ongewone wijze.

Als lezer ben je erbij. Voel je de angst, neem je de verdachten door en vraag je je af welke idioot een school in gijzeling zou nemen. Opties zat, zo blijkt al snel. Een boze oud-leerling? Een gefrustreerde ouder? Een ontslagen leerkracht? Eén ding is duidelijk: deze dag gaat alles veranderen.

Broer is een thriller waarin je de spanning als lezer letterlijk kunt voelen. Vanaf de eerste bladzijde stel je jezelf drie vragen: ‘wie’, ‘waarom’ en ‘hoe loopt het af?’. Om daar achter te komen dien je ruim 300 pagina’s je geduld te bewaren. Grote kans dat je het boek in één dag hebt verslonden.

Broer – Heather Gudenkauf
ISBN 9789032513337
De Fontein
14,99 euro


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×