Lifestylelog

Afgelopen: Win een Zwaluwhoeve Arrangement

pvzwaluwhoeve8okt

Zin om jezelf, samen met vriendin of partner, binnenkort eens lekker in de watten te laten leggen? Lees dan snel verder en win een Fruity Afternoon Arrangement bij De Zwaluwhoeve.

Hoe ziet dit heerlijke arrangement, t.w.v. 52,95 euro eruit? Vanaf 9 uur ‘s ochtends ben je welkom bij de Zwaluwhoeve. Arriveer je voor 10 uur dan staat er een kopje thee of koffie op je te wachten.

Vervolgens kun je de gehele dag (tot 23.30) gebruik maken van alle saunafaciliteiten, incl. scrubzout, Fa Shower Gel en SEAH shampoo van Schwarzkopf Professional. Je maakt vrij gebruik van de zuiverende Salounge ruimte, en kunt op basis van beschikbaarheid deelnemen aan één van de zes opgietingen.

Tussen de middag geniet je van het uitgebreide lunchbuffet (inclusief koffie/thee/melk en karnemelk), terwijl ‘s middags het Yoghurt Fruit Delight in de planning staat. Geniet van een heerlijke Yoghurt Smoothie, geserveerd met diverse soorten vers fruit.

Wij geven deze week 3 bezoekers dit arrangement cadeau, waarvan zij samen met hun partner, vriendin, moeder of wie dan ook mogen genieten. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×