Lifestylelog

Afgelopen: Win een Zwaluwhoeve Arrangement

pvzwaluwhoeve8okt

Zin om jezelf, samen met vriendin of partner, binnenkort eens lekker in de watten te laten leggen? Lees dan snel verder en win een Fruity Afternoon Arrangement bij De Zwaluwhoeve.

Hoe ziet dit heerlijke arrangement, t.w.v. 52,95 euro eruit? Vanaf 9 uur ‘s ochtends ben je welkom bij de Zwaluwhoeve. Arriveer je voor 10 uur dan staat er een kopje thee of koffie op je te wachten.

Vervolgens kun je de gehele dag (tot 23.30) gebruik maken van alle saunafaciliteiten, incl. scrubzout, Fa Shower Gel en SEAH shampoo van Schwarzkopf Professional. Je maakt vrij gebruik van de zuiverende Salounge ruimte, en kunt op basis van beschikbaarheid deelnemen aan één van de zes opgietingen.

Tussen de middag geniet je van het uitgebreide lunchbuffet (inclusief koffie/thee/melk en karnemelk), terwijl ‘s middags het Yoghurt Fruit Delight in de planning staat. Geniet van een heerlijke Yoghurt Smoothie, geserveerd met diverse soorten vers fruit.

Wij geven deze week 3 bezoekers dit arrangement cadeau, waarvan zij samen met hun partner, vriendin, moeder of wie dan ook mogen genieten. Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×