Lifestylelog

Wella Pro Series Frizz Control

wellaprofrizz

Ziet jouw haar er na een dag in de vochtige warmte ook altijd uit alsof er iets ontploft is? Wella Pro Series gaat je helpen pluizend haar onder controle te houden!

Als Wella Pro Series iets doet, dan doet het dat meteen goed. En dus introduceert het niet 1 product tegen pluizend haar, maar een complete serie producten. Fijn, want zo versterken zij elkaars effect.

De royaal verpakte shampoo en conditioner (flacons van 500 ml!) leggen de basis. Zij maken het haar zachter en minder pluizend, waardoor het bijvoorbeeld ook minder klit. Je haar voelt na het wassen zacht en soepel aan, en valt mooi in model.

Stylen doe je met een drietal producten, die je ook los van elkaar kunt gebruiken, afhankelijk van wat je haar nodig heeft. De Repair & Style styling lotion geeft de lichtste fixatie, en is ideaal als je jouw lange haar aan stylingapparatuur blootstelt: de lotion beschermt tegen de hitte daarvan. Wil je iets meer stevigheid kies dan de mousse, deze geeft je haar body maar zorgt ook voor gladde lokken en maakt dat je haar een stuk minder snel pluist, en lekker zacht aan blijft voelen. De haarspray tenslotte is er voor de finishing touch: redelijke fixatie, maar vooral een mooie glans en bescherming tegen pluis.

De complete lijn biedt alles dat je nodig hebt om je haar pluisvrij te houden en is goed op elkaar afgestemd. Heb je slap haar dan kan het gebruik van alle producten tegelijk misschien iets te veel gladheid opleveren, maar zeker bij stevig haar dat de neiging heeft tot krullen of kroezen zijn deze producten ideaal. Ook als je jouw haar met een stylingtang mooi glad maakt, en ervan baalt dat je gladde look snel plaatsmaakt voor pluis zijn dit de producten die je moet hebben. De shampoo en conditioner kosten 4,99 euro per stuk, terwijl de stylingproducten ieder 5,49 euro kosten. Zeer betaalbaar, voor deze royale verpakkingen en goede kwaliteit.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×