Lifestylelog

Wella Pro Series Frizz Control

wellaprofrizz

Ziet jouw haar er na een dag in de vochtige warmte ook altijd uit alsof er iets ontploft is? Wella Pro Series gaat je helpen pluizend haar onder controle te houden!

Als Wella Pro Series iets doet, dan doet het dat meteen goed. En dus introduceert het niet 1 product tegen pluizend haar, maar een complete serie producten. Fijn, want zo versterken zij elkaars effect.

De royaal verpakte shampoo en conditioner (flacons van 500 ml!) leggen de basis. Zij maken het haar zachter en minder pluizend, waardoor het bijvoorbeeld ook minder klit. Je haar voelt na het wassen zacht en soepel aan, en valt mooi in model.

Stylen doe je met een drietal producten, die je ook los van elkaar kunt gebruiken, afhankelijk van wat je haar nodig heeft. De Repair & Style styling lotion geeft de lichtste fixatie, en is ideaal als je jouw lange haar aan stylingapparatuur blootstelt: de lotion beschermt tegen de hitte daarvan. Wil je iets meer stevigheid kies dan de mousse, deze geeft je haar body maar zorgt ook voor gladde lokken en maakt dat je haar een stuk minder snel pluist, en lekker zacht aan blijft voelen. De haarspray tenslotte is er voor de finishing touch: redelijke fixatie, maar vooral een mooie glans en bescherming tegen pluis.

De complete lijn biedt alles dat je nodig hebt om je haar pluisvrij te houden en is goed op elkaar afgestemd. Heb je slap haar dan kan het gebruik van alle producten tegelijk misschien iets te veel gladheid opleveren, maar zeker bij stevig haar dat de neiging heeft tot krullen of kroezen zijn deze producten ideaal. Ook als je jouw haar met een stylingtang mooi glad maakt, en ervan baalt dat je gladde look snel plaatsmaakt voor pluis zijn dit de producten die je moet hebben. De shampoo en conditioner kosten 4,99 euro per stuk, terwijl de stylingproducten ieder 5,49 euro kosten. Zeer betaalbaar, voor deze royale verpakkingen en goede kwaliteit.


Kwekkeboom Oven: krokante snacks en hapjes uit de oven

Snacks en hapjes uitproberen? Tuurlijk willen we dat! Zeker als ze van Kwekkeboom Oven komen, een merk dat bij ons direct een soort nostalgische kwaliteit oproept.

Maar ook dit klassieke merk gaat met zijn tijd mee. Als het aan Kwekkeboom ligt hebben we geen frituurpan meer nodig om bitterballen, croquetten en andere lekkere hapjes die normaal in het vet gaan te bereiden. Ze kunnen gewoon in de oven!

In de oven?

Snacks uit de oven…we hebben ze al eens eerder geprobeerd, van verschillende merken, maar zijn nooit echt wild enthousiast geworden. Het klinkt zo mooi, minder vet, en zeker ook minder stank in huis (of, als je de frituurpan verbannen hebt, nooit meer door weer en wind heen en weer hoeven rennen naar de schuur), maar ja, de smaak hè. Veel ovensnacks zijn toch wat bleke, slappe of juist droge varianten op het échte werk.

Daar belooft Kwekkeboom verandering in te brengen. Hun Kwekkeboom Oven hapjes zijn écht lekker, met een krokant korstje om je vingers bij af te likken. Onze interesse is gewekt.

Krokant

Kwekkeboom Oven bestaat uit een aantal producten: Croquetten, Bitterballen, Kiphapjes, Kiphapjes Italiaans, Kiphapjes Kerrie, Kiphapjes Saté, Kaashapjes en Gemixte Hapjes (mix van Kiphapjes, Kaashapjes en Kiphapjes Saté).

Wij probeerden de Bitterballen, Croquetten en Kaashapjes. Belangrijk is de oven zo warm mogelijk te verhitten, wij kozen bij onze elektrische oven voor 250 graden, dat geeft het lekkerste resultaat. De hapjes verdeel je over een met bakpapier bedekt rooster, om vervolgens de oven 8-12 minuten zijn werk te laten doen. Hierna laat je de hapjes 2 minuten buiten de oven liggen, dit belooft de korst nog krokanter te maken.

Het resultaat

Vol spanning turen we door het ruitje van de oven. Worden de hapjes lekker bruin? En hoe ziet het korstje eruit? Na een minuut of 10 zijn we tevreden met het resultaat, en laten we de hapjes zoals aangeraden twee minuten buiten de oven tot rust komen. Bak je Croquetten en andere hapjes tegelijk, dan kun je de kleinere hapjes er iets eerder uit halen dan de Croquetten, die net wat langer nodig hebben.

Alle snacks hebben een gezond bruin kleurtje gekregen in de oven, en sissen ons tegemoet. Ziet er goed uit! Ze voelen ook lekker stevig en krokant aan, maar waar het echt om draait is natuurlijk de smaaktest.

Goed gelukt!

Krokant! Dat is het eerste woord dat in ons op komt als we de hapjes proeven. De buitenste laag is iets dikker dan bij snacks die in de frituur gaan, en minstens zo crunchy. Ook smaken de snacks zeker niet droog of slapjes, ze zijn werkelijk te vergelijken met traditionele snacks uit de frituur.

Kwekkeboom Oven krijgt kortom voor elkaar wat andere merken tot nu toe niet gelukt is: écht lekkere, en bovenal krokante snacks uit de oven. Je vindt deze nieuwe lijn nu al bij Albert Heijn en Jumbo, begin volgend jaar volgen meerdere supermarkten. De moeite van het proberen meer dan waard, wij halen snel ook de andere varianten nog even in huis!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×