Wella Pro Series Frizz Control

wellaprofrizz

Ziet jouw haar er na een dag in de vochtige warmte ook altijd uit alsof er iets ontploft is? Wella Pro Series gaat je helpen pluizend haar onder controle te houden!

Als Wella Pro Series iets doet, dan doet het dat meteen goed. En dus introduceert het niet 1 product tegen pluizend haar, maar een complete serie producten. Fijn, want zo versterken zij elkaars effect.

De royaal verpakte shampoo en conditioner (flacons van 500 ml!) leggen de basis. Zij maken het haar zachter en minder pluizend, waardoor het bijvoorbeeld ook minder klit. Je haar voelt na het wassen zacht en soepel aan, en valt mooi in model.

Stylen doe je met een drietal producten, die je ook los van elkaar kunt gebruiken, afhankelijk van wat je haar nodig heeft. De Repair & Style styling lotion geeft de lichtste fixatie, en is ideaal als je jouw lange haar aan stylingapparatuur blootstelt: de lotion beschermt tegen de hitte daarvan. Wil je iets meer stevigheid kies dan de mousse, deze geeft je haar body maar zorgt ook voor gladde lokken en maakt dat je haar een stuk minder snel pluist, en lekker zacht aan blijft voelen. De haarspray tenslotte is er voor de finishing touch: redelijke fixatie, maar vooral een mooie glans en bescherming tegen pluis.

De complete lijn biedt alles dat je nodig hebt om je haar pluisvrij te houden en is goed op elkaar afgestemd. Heb je slap haar dan kan het gebruik van alle producten tegelijk misschien iets te veel gladheid opleveren, maar zeker bij stevig haar dat de neiging heeft tot krullen of kroezen zijn deze producten ideaal. Ook als je jouw haar met een stylingtang mooi glad maakt, en ervan baalt dat je gladde look snel plaatsmaakt voor pluis zijn dit de producten die je moet hebben. De shampoo en conditioner kosten 4,99 euro per stuk, terwijl de stylingproducten ieder 5,49 euro kosten. Zeer betaalbaar, voor deze royale verpakkingen en goede kwaliteit.

 


Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Lifestylelog favourites

Catrice Metallure
The Big Picture
L’Oréal Paris La Palette Nude

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup