Lifestylelog

Wella Pro Series Frizz Control

wellaprofrizz

Ziet jouw haar er na een dag in de vochtige warmte ook altijd uit alsof er iets ontploft is? Wella Pro Series gaat je helpen pluizend haar onder controle te houden!

Als Wella Pro Series iets doet, dan doet het dat meteen goed. En dus introduceert het niet 1 product tegen pluizend haar, maar een complete serie producten. Fijn, want zo versterken zij elkaars effect.

De royaal verpakte shampoo en conditioner (flacons van 500 ml!) leggen de basis. Zij maken het haar zachter en minder pluizend, waardoor het bijvoorbeeld ook minder klit. Je haar voelt na het wassen zacht en soepel aan, en valt mooi in model.

Stylen doe je met een drietal producten, die je ook los van elkaar kunt gebruiken, afhankelijk van wat je haar nodig heeft. De Repair & Style styling lotion geeft de lichtste fixatie, en is ideaal als je jouw lange haar aan stylingapparatuur blootstelt: de lotion beschermt tegen de hitte daarvan. Wil je iets meer stevigheid kies dan de mousse, deze geeft je haar body maar zorgt ook voor gladde lokken en maakt dat je haar een stuk minder snel pluist, en lekker zacht aan blijft voelen. De haarspray tenslotte is er voor de finishing touch: redelijke fixatie, maar vooral een mooie glans en bescherming tegen pluis.

De complete lijn biedt alles dat je nodig hebt om je haar pluisvrij te houden en is goed op elkaar afgestemd. Heb je slap haar dan kan het gebruik van alle producten tegelijk misschien iets te veel gladheid opleveren, maar zeker bij stevig haar dat de neiging heeft tot krullen of kroezen zijn deze producten ideaal. Ook als je jouw haar met een stylingtang mooi glad maakt, en ervan baalt dat je gladde look snel plaatsmaakt voor pluis zijn dit de producten die je moet hebben. De shampoo en conditioner kosten 4,99 euro per stuk, terwijl de stylingproducten ieder 5,49 euro kosten. Zeer betaalbaar, voor deze royale verpakkingen en goede kwaliteit.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×