Lifestylelog

The Bodyshop Tea Tree Pore Minimiser

bodyshopporemini

De Tea Tree producten van The Bodyshop kennen we al jaren. Geweldige lijn, zeker voor de onzuivere huid die ook gevoelig is voor agressieve middeltjes. Nieuw is de Pore Minimiser.

Je kent het misschien wel, zeker als je een wat grovere huid hebt. Goed zichtbare poriën, die vaak ook nog eens makkelijk verstopt raken. Deze grove poriën maken dat het egaal aanbrengen van een make-up lastig is, vaakt lijken zij alleen maar meer op te gaan vallen met een foundation erover heen.

De Tea Tree Pore Minimiser gebruik je na je dagcrème, maar voordat je je verdere make-up aanbrengt. Je kunt het product het beste vergelijken met een primer, maar dan wel eentje die je huid egaliseert, poriën minder zichtbaar maakt en matterend werkt. Precies wat een vettige of grovere huid nodig heeft!

Daarnaast helpt de beproefde tea tree-olie natuurlijk ook nog eens om je huid zuiver te houden en ontstekingen en puistjes tegen te gaan. Een product om dagelijks te gebruiken dus, met enerzijds direct zichtbaar resultaat, en daarnaast ook positieve effecten op de lange termijn. Wij probeerden het product ruim twee weken uit, en in die periode werd het met stip onze favoriete primer. Zelfs als je geen echte probleemhuid hebt zorgt de Tea Tree Pore Minimiser ervoor dat je make-up mooier blijft zitten, en je huid in topconditie raakt. Ook fijn: de prijs. Voor een tientje laten wij dit tubetje zeker niet liggen!


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×