Lifestylelog

The Bodyshop Indian Night Jasmine Eau de toilette

bodyshopjasmin

The Bodyshop bracht geuren van over de hele wereld samen in ‘Scents of the world’. Wij gingen op een kleine ‘geurvakantie’ naar India, en probeerden de Indian Night Jasmine Eau de toilette.

Geuren van The Bodyshop zijn eigenlijk altijd erg bijzonder, en deze nieuwe collectie vormt daar zeker geen uitzondering op. Vanuit landen en streken die tot de verbeelding spreken komen de mooiste geuren. Of het nu de Amazone is of Japan, Marokko of Madagascar, ieder stukje van de wereld heeft zijn eigen geur. The Bodyshop heeft geprobeerd deze geuren te vangen in een Eau de Toilette, en te oordelen naar Indian Night Jasmine is dat prima gelukt!

Aan welke geuren denk jij bij India? Kruiden, bloemen, een tikje mystiek, warm en misschien zelfs broeierig. Dit gevoel is gevangen in Indian Night Jasmine, met (de naam zegt het al) jasmijn, maar ook sandelhout en oranjebloesem bijvoorbeeld. Het resultaat is een zachte, vrolijke doch mysterieuze geur die je de warmte van India laat voelen.

Met deze nieuwe geuren van The Bodyshop ga je gewoon thuis op wereldreis. De ene dag Japan, de andere dag Marokko: geen probleem. Wil je het beste uit alle werelden? Componeer dan je eigen geur, door de verschillende Eau de Toilettes met elkaar te combineren. Dat levert écht unieke resultaten op!

De Scents of the world geuren, met 100% Fair Trade-alcohol kosten 22 euro per stuk (Eau de Toilette), daarnaast zijn er ook Eau Fraiches, Body Lotions, Body Wash en Perfume Oil te koop.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×