Lifestylelog

The Bodyshop Indian Night Jasmine Eau de toilette

bodyshopjasmin

The Bodyshop bracht geuren van over de hele wereld samen in ‘Scents of the world’. Wij gingen op een kleine ‘geurvakantie’ naar India, en probeerden de Indian Night Jasmine Eau de toilette.

Geuren van The Bodyshop zijn eigenlijk altijd erg bijzonder, en deze nieuwe collectie vormt daar zeker geen uitzondering op. Vanuit landen en streken die tot de verbeelding spreken komen de mooiste geuren. Of het nu de Amazone is of Japan, Marokko of Madagascar, ieder stukje van de wereld heeft zijn eigen geur. The Bodyshop heeft geprobeerd deze geuren te vangen in een Eau de Toilette, en te oordelen naar Indian Night Jasmine is dat prima gelukt!

Aan welke geuren denk jij bij India? Kruiden, bloemen, een tikje mystiek, warm en misschien zelfs broeierig. Dit gevoel is gevangen in Indian Night Jasmine, met (de naam zegt het al) jasmijn, maar ook sandelhout en oranjebloesem bijvoorbeeld. Het resultaat is een zachte, vrolijke doch mysterieuze geur die je de warmte van India laat voelen.

Met deze nieuwe geuren van The Bodyshop ga je gewoon thuis op wereldreis. De ene dag Japan, de andere dag Marokko: geen probleem. Wil je het beste uit alle werelden? Componeer dan je eigen geur, door de verschillende Eau de Toilettes met elkaar te combineren. Dat levert écht unieke resultaten op!

De Scents of the world geuren, met 100% Fair Trade-alcohol kosten 22 euro per stuk (Eau de Toilette), daarnaast zijn er ook Eau Fraiches, Body Lotions, Body Wash en Perfume Oil te koop.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×