Replay Jeans Original!

replayjeansoriginal

De geuren van Replay doen het goed, en terecht. Kwalitatief prima, stoer en trendy en bij uitstek geschikt voor iedere dag. De nieuwe Jeans Original geuren zijn daar geen uitzondering op.

Jeans Original is er voor hem en haar, wij testten de damesvariant uit. De bekende stoere, kartonnen verpakking is dit keer voorien van een gebleekte jeans print. Het soort jeans dat steeds zachter en lichter is geworden naarmate je hem vaker hebt gedragen, en uiteindelijk een tweede huid is geworden.

Dat gevoel wil deze geur ook oproepen. Zacht en vrouwelijk, met veel sappig fruit en bloemen, maar ook een vleugje cederhouten muskus, om het geheel wat zwoeler te maken. Het resultaat is een supervrouwelijke no nonsense geur, geschikt voor overdag maar ook zeker de avond. Verkoopprijzen voor de Eau de Toilette beginnen bij 16,99 euro.

 


Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Lifestylelog favourites

essence oogschaduw palette
Max Factor Smokey Eye Drama Kit
Catrice Even Skin Tone & Liquid Camouflage

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup