Lifestylelog

NYC Rock Muse Top Coat

nycrockmuse

Nagellak is er in werkelijk iedere kleur van de regenboog. Met een egale kleur kom je altijd prima voor de dag, maar nog leuker wordt het als je gebruik maakt van een bijzondere top coat, zoals de nieuwe NYC Rock Muse Top Coat.

De rockchick look is één van de belangrijkste looks voor dit najaar. Stoer, veel zwart, studs en rock shirts. Daar horen natuurlijk passende nagels bij. De NYC Rock Muse Top Coat geeft je, gelakte of naturelle, nagels een ‘smokey’ look. De zwarte, transparante lak werpt als het ware een schaduw over je nagels, maar dan wel een spetterende: de kleine en grote glitters zorgen voor een opvallende look.

De top coat doet het als je het ons vraagt het best op sprekende kleuren. Knalrood, roze, blauw of paars bijvoorbeeld, die door de transparante zwarte lak extra intens worden, en door de glitters werkelijk van je nagels afspatten. Leuk om mee te experimenteren en je nagellakjes een nieuwe dimensie mee te geven. De verkoopprijs is bijzonder vriendelijk: voor 2,49 euro heb je de NYC Rock Muse Top Coat al in huis. Exclusief bij Kruidvat!


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×