Lifestylelog

Nieuw in Nederland: Cattier-Paris

cattierparisgezicht

Biologisch is hot, niet alleen als het gaat om voedig, maar zeker ook op het gebied van cosmetica. In Frankrijk is Cattier-Paris al jarenlang bekend om zijn biologische cosmeticaproducten, en nu kunnen we ook in Nederland van dit merk genieten.

De producten van Cattier-Paris zijn op dier- en milieuvriendelijke wijze vervaardigd worden en zijn vrij van pesticiden en vage chemische toevoegingen. Eerlijke producten dus, die vanaf nu te koop zijn bij verschillende Nederlandse winkels (natuurvoedingswinkels, Gezond & Wel en een aantal Dio-drogisten dat werkt met het Madelief concept, en op www.cattier-paris.nl). Het assortiment is direct bij de introductie al lekker breed, wij bekeken een aantal producten.

Of je nu op zoek bent naar een geurtje of tandpasta, douchegel of shampoo, masker of gezichtscrème, Cattier-Paris heeft het. De drie producten die wij bekeken geven een aardige indruk van wat Cattier-Paris te bieden heeft. Zo is er de Verzorgende Douchegel Roze Klei Palmarosa. Je hoeft niet bang te zijn (waren wij wel een beetje…) dat je jezelf hiermee in een flinke roze kleilaag zet, het product voelt gewoon als een gewone douchegel aan. Wel als een heerlijk geurende trouwens, iets wat chemische varianten lang niet altijd zo goed voor elkaar krijgen.

Ook van de gezichtsverzorgingsproducten zijn we onder de indruk. Het serum Sève Florale is een lekkere boost voor je huid, zéér zuinig in gebruik. Je voelt je huid werkelijk tot leven komen na het aanbrengen, het serum naar binnen ‘slurpen’ en direct heerlijk zacht worden. Ook dit product heeft weer een heerlijke, natuurlijke geur. De vochtinbrengende dagcrème Secret Botanique is een perfect product voor iedere dag, waar ook een gevoelige huid prima op reageert.

Fijn, dat de Nederlandse markt zo’n groot, biologisch merk rijker is. Een welkome aanvulling, die wij met gejuich ontvangen.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×