Lifestylelog

Nieuw in Nederland: Cattier-Paris

cattierparisgezicht

Biologisch is hot, niet alleen als het gaat om voedig, maar zeker ook op het gebied van cosmetica. In Frankrijk is Cattier-Paris al jarenlang bekend om zijn biologische cosmeticaproducten, en nu kunnen we ook in Nederland van dit merk genieten.

De producten van Cattier-Paris zijn op dier- en milieuvriendelijke wijze vervaardigd worden en zijn vrij van pesticiden en vage chemische toevoegingen. Eerlijke producten dus, die vanaf nu te koop zijn bij verschillende Nederlandse winkels (natuurvoedingswinkels, Gezond & Wel en een aantal Dio-drogisten dat werkt met het Madelief concept, en op www.cattier-paris.nl). Het assortiment is direct bij de introductie al lekker breed, wij bekeken een aantal producten.

Of je nu op zoek bent naar een geurtje of tandpasta, douchegel of shampoo, masker of gezichtscrème, Cattier-Paris heeft het. De drie producten die wij bekeken geven een aardige indruk van wat Cattier-Paris te bieden heeft. Zo is er de Verzorgende Douchegel Roze Klei Palmarosa. Je hoeft niet bang te zijn (waren wij wel een beetje…) dat je jezelf hiermee in een flinke roze kleilaag zet, het product voelt gewoon als een gewone douchegel aan. Wel als een heerlijk geurende trouwens, iets wat chemische varianten lang niet altijd zo goed voor elkaar krijgen.

Ook van de gezichtsverzorgingsproducten zijn we onder de indruk. Het serum Sève Florale is een lekkere boost voor je huid, zéér zuinig in gebruik. Je voelt je huid werkelijk tot leven komen na het aanbrengen, het serum naar binnen ‘slurpen’ en direct heerlijk zacht worden. Ook dit product heeft weer een heerlijke, natuurlijke geur. De vochtinbrengende dagcrème Secret Botanique is een perfect product voor iedere dag, waar ook een gevoelige huid prima op reageert.

Fijn, dat de Nederlandse markt zo’n groot, biologisch merk rijker is. Een welkome aanvulling, die wij met gejuich ontvangen.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×