Lifestylelog

Naomi Campbell at Night

ncnight1

Hij ligt al een tijdje in de winkels, maar dat neemt niet weg dat we de nieuwe, betaalbare geur van Naomi Campbell graag nog even onder de loep nemen.

Met een naam als ‘at Night’ is er in ieder geval geen twijfel over het soort geur: dit is er eentje voor in de avonden. Dat straalt de paarse flacon in zwarte verpakking ook wel uit, het geheel oogt mooi luxe en mysterieus als de nacht.

Een echte uitgaansgeur, puur en sensueel, supervrouwelijk, dat was de bedoeling van Naomi, en dat is gelukt. Niet al te zwaar of bedwelmend, maar wel duidelijk aanwezig. Luchtig door de bloemen, maar later warm door de basis van hout en amber. En alhoewel het geen ingrediënt is, kwam bij ons ook de gedachte aan zoete amandelen, verwerkt in marsepein naar boven. Om op te eten!

Zoals we gewend zijn van de geuren van Naomi Campbell val je je er geen buil aan. De Eau de Toilette 15 ml heb je al voor 16 euro, terwijl de 30 ml 24 euro kost. Leuk zijn de bijpassende Shower Gel, Body Lotion en Deo Vapo om je geur helemaal compleet te maken.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×