Lifestylelog

Mini-nagellakjes van Bourjois

bourjoisminiprincesse

Nu nagellak meer dan ooit een onderdeel van je outfit wordt, en je dus ieder seizoen nieuwe kleurtjes aanschaft om actueel te blijven, heb je aan mini-flesjes vaak wel genoeg. En dus zijn de nieuwe Bourjois mini-nagellakjes een schot in de roos!

De mini-nagellakjes zijn onderverdeeld in 2 collecties: Princesse à Vienne en Fashionshow à New York.

Princesse à Vienne, dat zijn zachte, romantische tinten. Roze, lila, blauw, zilver, goud, je nagels worden sprookjesachtig! De nagellak dekt mooi in twee laagjes en houdt (afhankelijk van je activiteiten) een aantal dagen. De tint Blue Sirène (nr 81) is redelijk transparant en rijkelijk voorzien van glitters, deze kun je ook heel mooi als topcoat over de andere kleuren gebruiken om ze extra te laten stralen.

De Fashionshow à New York collectie is de meest fashionable lijn van de twee. Hierin vind je alle huidige trendy kleuren, zoals geel, groen, blauw, paars, rood en oranje, die je nagels laten knallen. De kleuren zijn deels metallic, voor een bijzonder effect. De trendy flaconnetjes maken alle Bourjois mini’s ook nog eens heel leuk om naar te kijken! Ze kosten slechts 2,99 euro per stuk.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×