Lifestylelog

Mini-nagellakjes van Bourjois

bourjoisminiprincesse

Nu nagellak meer dan ooit een onderdeel van je outfit wordt, en je dus ieder seizoen nieuwe kleurtjes aanschaft om actueel te blijven, heb je aan mini-flesjes vaak wel genoeg. En dus zijn de nieuwe Bourjois mini-nagellakjes een schot in de roos!

De mini-nagellakjes zijn onderverdeeld in 2 collecties: Princesse à Vienne en Fashionshow à New York.

Princesse à Vienne, dat zijn zachte, romantische tinten. Roze, lila, blauw, zilver, goud, je nagels worden sprookjesachtig! De nagellak dekt mooi in twee laagjes en houdt (afhankelijk van je activiteiten) een aantal dagen. De tint Blue Sirène (nr 81) is redelijk transparant en rijkelijk voorzien van glitters, deze kun je ook heel mooi als topcoat over de andere kleuren gebruiken om ze extra te laten stralen.

De Fashionshow à New York collectie is de meest fashionable lijn van de twee. Hierin vind je alle huidige trendy kleuren, zoals geel, groen, blauw, paars, rood en oranje, die je nagels laten knallen. De kleuren zijn deels metallic, voor een bijzonder effect. De trendy flaconnetjes maken alle Bourjois mini’s ook nog eens heel leuk om naar te kijken! Ze kosten slechts 2,99 euro per stuk.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×