Lifestylelog

Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner

mfwaterproofeyeliner

Eyeliner is dé make-uptrend dit najaar. Maar bedenk je wel: eyeliner en een Hollandse regenbui geeft ongeveer hetzelfde effect als zwemmen met niet-waterproof mascara. Tenzij je de nieuwe eyeliner van Max Factor gebruikt!

De nieuwe Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner blijft namelijk zelfs bij een flinke plens water keurig zitten waar hij hoort te zitten. En we hebben het getest hoor, zelfs onder de douche, maar de eyeliner gaf geen krimp.

De eyeliner, hij is er in verschillende kleuren van trendy groen tot tijdloos zwart, breng je aan met een stiftachtige applicator. We schrokken even van de dunne textuur, zal dit echt goed blijven zitten? Of loopt ons lijntje al door voor we met onze ogen hebben kunnen knipperen?

Gelukkig, Max Factor stelt ons niet teleur. Alhoewel het even zorgvuldig aanbrengen is (strijk het puntje even af langs de houder, om te voorkomen dat er teveel op zit), zit ons lijntje daarna precies zoals we het in gedachten hadden. Het droogt aardig snel op, en kan daarna tegen een stootje. Oogschaduw eroverheen aanbrengen? Doe maar hoor, je eyeliner vervaagt er niet van. Huilen van verdriet, vreugde of wind? Zelfs als je je tranen daarna wegdept met een zakdoekje zit je eyeliner er nog steeds prachtig op.

Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner doet wat hij belooft, namelijk een waterproof lijntje op je oog aanbrengen dat tegen een flinke plens kan. Verwijderen doe je het vervolgens heel gemakkelijk met make-upremover of reinigingsdoekjes. Door de metallic kleuren die aansluiten bij de modetrends kun je outfit en make-up perfect op elkaar afstemmen. De metallic deeltjes zorgen er vervolgens voor dat je ogen stralen. Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner kost 9,99 euro per stuk, en is een prima investering!


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×