Lifestylelog

Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner

mfwaterproofeyeliner

Eyeliner is dé make-uptrend dit najaar. Maar bedenk je wel: eyeliner en een Hollandse regenbui geeft ongeveer hetzelfde effect als zwemmen met niet-waterproof mascara. Tenzij je de nieuwe eyeliner van Max Factor gebruikt!

De nieuwe Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner blijft namelijk zelfs bij een flinke plens water keurig zitten waar hij hoort te zitten. En we hebben het getest hoor, zelfs onder de douche, maar de eyeliner gaf geen krimp.

De eyeliner, hij is er in verschillende kleuren van trendy groen tot tijdloos zwart, breng je aan met een stiftachtige applicator. We schrokken even van de dunne textuur, zal dit echt goed blijven zitten? Of loopt ons lijntje al door voor we met onze ogen hebben kunnen knipperen?

Gelukkig, Max Factor stelt ons niet teleur. Alhoewel het even zorgvuldig aanbrengen is (strijk het puntje even af langs de houder, om te voorkomen dat er teveel op zit), zit ons lijntje daarna precies zoals we het in gedachten hadden. Het droogt aardig snel op, en kan daarna tegen een stootje. Oogschaduw eroverheen aanbrengen? Doe maar hoor, je eyeliner vervaagt er niet van. Huilen van verdriet, vreugde of wind? Zelfs als je je tranen daarna wegdept met een zakdoekje zit je eyeliner er nog steeds prachtig op.

Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner doet wat hij belooft, namelijk een waterproof lijntje op je oog aanbrengen dat tegen een flinke plens kan. Verwijderen doe je het vervolgens heel gemakkelijk met make-upremover of reinigingsdoekjes. Door de metallic kleuren die aansluiten bij de modetrends kun je outfit en make-up perfect op elkaar afstemmen. De metallic deeltjes zorgen er vervolgens voor dat je ogen stralen. Max Factor Colour X-pert Waterproof Eyeliner kost 9,99 euro per stuk, en is een prima investering!


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×