Jil Sander Everose

everose1

Eve, de succesvolle geur van Jil Sander, was al een ultiem vrouwelijke geur. Nu is Eve verliefd… en daar hoort een nieuwe, misschien wel nog vrouwelijkere geur bij!

Everose, zoals de nieuwe Eau de Toilette heet, is welliswaar lichtjes gebaseerd op Eve, maar straalt een heel andere energie uit. Weet je nog hoe roze de wereld eruit zag toen je voor het laatst écht tot over je oren verliefd was? Hoe alles lichter, vrolijker en mooier leek te zijn? Deze roze bril ruik je ook in Everose!

Bij een romantische geur horen bloemen, rozen om precies te zijn, maar ook andere geuren waar je blij en opgewonden van wordt. Witte peper, arabische jasmijn, framboos, kasjmierhout en vanille bijvoorbeeld, waar de geur ‘body’ van krijgt, en net als een nieuwe liefde steeds stabieler, steviger en robuuster van wordt.

Jil Sander Everose is een geur die je door zijn bloemige karakter en roze uitstraling misschien eerder in het voorjaar zou verwachten dan nu, met het korter worden van de dagen. Maar geloof ons, het zijn juist deze donkere dagen waarop iedere vrouw behoefte heeft aan een frisse, nieuwe liefde. En of dat nu om een geur of een man gaat… dat laten we aan jou over!

Jil Sander Everose Eau de Toilette is er vanaf 39,50 euro (30 ml).

 


Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Lifestylelog favourites

Blend Bar Becel Markthal
Ibis Rotterdam City Centre
Havaianas zomer 2015

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup