Lifestylelog

Jil Sander Everose

everose1

Eve, de succesvolle geur van Jil Sander, was al een ultiem vrouwelijke geur. Nu is Eve verliefd… en daar hoort een nieuwe, misschien wel nog vrouwelijkere geur bij!

Everose, zoals de nieuwe Eau de Toilette heet, is welliswaar lichtjes gebaseerd op Eve, maar straalt een heel andere energie uit. Weet je nog hoe roze de wereld eruit zag toen je voor het laatst écht tot over je oren verliefd was? Hoe alles lichter, vrolijker en mooier leek te zijn? Deze roze bril ruik je ook in Everose!

Bij een romantische geur horen bloemen, rozen om precies te zijn, maar ook andere geuren waar je blij en opgewonden van wordt. Witte peper, arabische jasmijn, framboos, kasjmierhout en vanille bijvoorbeeld, waar de geur ‘body’ van krijgt, en net als een nieuwe liefde steeds stabieler, steviger en robuuster van wordt.

Jil Sander Everose is een geur die je door zijn bloemige karakter en roze uitstraling misschien eerder in het voorjaar zou verwachten dan nu, met het korter worden van de dagen. Maar geloof ons, het zijn juist deze donkere dagen waarop iedere vrouw behoefte heeft aan een frisse, nieuwe liefde. En of dat nu om een geur of een man gaat… dat laten we aan jou over!

Jil Sander Everose Eau de Toilette is er vanaf 39,50 euro (30 ml).


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×