Lifestylelog

GUHL Rijke Voeding

guhlrijkevoeding1

Aan zomaar één product introduceren doen ze bij GUHL niet. Nee, om je haar écht goed te verzorgen heb je meerdere producten nodig die elkaar versterken. Nieuw is de Rijke Voeding lijn.

Het geheim van de Rijke Voeding lijn is Monoi-olie, een exotische olie die je misschien al kende voor je huid. Ook voor je haar kan deze verzorgende olie veel goeds betekenen, zeker als het beschadigd of breekbaar is.

De GUHL Rijke Voeding lijn bestaat uit niet minder dan 6 producten. Shampoo (5,99 euro), Crème-conditioner (5,99 euro), Deep butter mask (7,35 euro), Daily repair & protect crème (6,99 euro), Haarpunten elixer (6,99 euro) en een sachet 1-minuut geconcentreerd masker (1,99 euro). Deze producten vullen elkaar aan, het is aan jou om de juiste combinatie te bepalen.

Zeker met een dusdanig intensief verzorgende lijn is het belangrijk dat je goed kijkt wat jouw haar precies nodig heeft. Iedere wasbeurt alle producten gebruiken is niet nodig, voor de meeste mensen zal de combi shampoo/conditioner/daily repair & protect crème voor dagelijks gebruik meer dan voldoende zijn. Wil je je haar extra verwennen, 1 keer in de week bijvoorbeeld, dan gebruik je het Deep butter mask, terwijl het Haarpunten elixer ideaal is om zo nu en dan te gebruiken als je haarpunten snel splijten. Het 1-minuut geconcentreerde masker tenslotte is ideaal als je weinig tijd hebt, maar je haar écht wel even een flinke verzorgingsboost kan gebruiken.

Heb je zelf slap of futloos haar, dan is het oppassen geblazen. De Rijke Voeding lijn maakt je haar glad, waardoor het volume (nog) wat minder kan worden. Bij droog haar dat snel afbreekt is dit echter dé lijn om je haar weer onder controle te krijgen.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×