Lifestylelog

GOSH make-up collectie herfst 2012

goshherfst12

Een nieuw seizoen, een nieuwe look, zo luidt de gedachte bij GOSH. Met de herfst in aantocht is het de hoogste tijd om de nieuwe herfst look eens nader te bekijken!

Ogen

De nadruk ligt duidelijk op de ogen, dit seizoen, met tal van mooie, nieuwe producten. GOSH geeft je de keuze tussen twee mascara’s. Gaat jouw voorkeur uit naar veel volume, dan ben je vast enthousiast over de Boombastic XXL Volume Mascara (11,49 euro), een product dat nakomt wat zijn naam belooft. Het handige kunststof borsteltje, met veel kleine ‘puntjes’ die de mascara perfect en lekker dik over je wimpers verdeelt doet wonderen. Ga je meer voor krul en lengte in je wimpers, dan val je (net als wij) vast voor de in een prachtige roze verpakking gestoken Catchy Eyes Mascara (11,49 euro). Het gebogen borsteltje brengt je wimpers in model, en geeft je met slechts 1 laagje een prachtige, vrouwelijke look.

Smokey eyes zijn ook dit seizoen weer een belangrijk statement, maar het aanbrengen valt nog niet altijd mee. GOSH introduceert 4 nieuwe Smokey Eye Palettes (11,49 per stuk), geleverd in een doosje dat op de voorkant ook meteen een stappenplan bevat. Breng je de, genummerde, kleurtjes precies aan zoals op het getekende oog wordt aangegeven, dan kun je bijna niet mis zitten. De oogschaduw is een beetje ‘creamy’, zodat deze mooi valt te mengen. Je ogen maak je helemaal af met de Intense Eye Liner Pen (8,79 euro), een eyeliner met een goed scherpe ‘viltstiftpunt’, om heel precies het gewenste lijntje om je ogen aan te brengen.

Kleur!

Natuurlijk is er in de nieuwe collectie ook aan de rest van je make-up gedacht. Je lippen laat je knallen met de nieuwe Volume Lip Shine (9,49 euro), een transparant gekleurde gloss die je lippen voller doet lijken en bovenal intens laat glanzen. Beschikbaar in 6 kleuren, waarbij wij de Juicy Orange een onverwachte aanrader vinden. Ook zijn er dit seizoen 5 nieuwe tinten Nail Lacquer (7,29 euro) om je look compleet te maken, de knalroze Spot On! Pink is onze onbetwiste favoriet. Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×