Lifestylelog

GOSH BB Cream

goshbb1

Een jaar geleden hadden we er nog nauwelijks van gehoord, maar inmiddels is heel Nederland gevallen voor de BB cream. Steeds meer merken introduceren er eentje, zo ook GOSH.

Een BB cream, wat is het nu precies? Hou het maar op ‘alles dat je huid nodig heeft in 1 flesje’. Een product dat niet volledig dekkend is, zodat je voor de juiste tint niet eindeloos hoeft te zoeken, zoals bij een foundation. Een product dat zorgt dat je ‘s morgens snel klaar bent met je make-up, omdat het gebruik van een primer en moisturizer niet meer nodig zijn: die zitten als in de BB cream verwerkt.

Een product bovendien dat je, in het geval van GOSH, beschermt tegen de zon met een SPF 15, en door de toevoeging van Phytosan zorgt dat je huid intensief wordt verzorgd en verstevigd. Tenslotte kun je met deze BB cream ook nog eens rustig een duik nemen, want hij is waterproof.

Ooit een tubetje tegengekomen dat zoveel voor je huid doet als deze? Nauwelijks mogelijk toch! Wij probeerden de prettig geprijsde GOSH BB Cream (12,99) persoonlijk uit. Alhoewel de tint waarmee we aan de slag gingen (Chestnut, de donkerste van de 3 beschikbare) eigenlijk te donker was voor onze huid, bleek het effect toch prima. Waar je met een te donkere foundation verandert in een ware Rachel Hazes, zorgt deze BB Cream juist voor een ‘zo, die heeft lekker even in het zonnetje gezeten!’ gloed. Niet onnatuurlijk, en daarmee perfect om je zomerse tintje nog even vast te houden.

Na de BB Cream is je huid in principe in 1 klap klaar voor je verdere make-up. Zeker bij een wat vettere huid raden we een licht poedertje wel aan, om glim te voorkomen. Het resultaat houdt de hele dag aan en zorgt voor die gezonde gloed die we zo graag zien op onze huid. Een perfecte BB Cream!


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×