Lifestylelog

Giordani Gold Eau de Parfum

giordaniedp

Oriflame vernieuwde haar Giordani Gold Eau de Parfum, en wij mochten er aan snuffelen. Is de vernieuwde versie van deze klassieker, die al sinds 1976 te koop is, weer een garantie tot succes?

Riskant is het wel, een populaire geur vernieuwen. De nieuwe Giordani Gold Eau de Parfum is dan ook niet extreem modern, maar nog steeds een zachte, supervrouwelijke geur met een klassiek tintje. Italië vormde de inspiratiebron dat ruik je direct in deze weelderige geur.

Ben je wel van de luxe, zachte geuren die je niet zomaar even ‘opspuit’, maar echt ‘draagt’, dan is dit jouw geur. Zachte luxe geurnoten van o.a. jasmijn en patchoeli worden gecombineerd met, en dat is nieuw in deze nieuwe interpretatie, de Madonnalelie voor een wat bloemerige geur.

Zacht en zoet, vrouwelijk en sensueel, een geur voor de vrouw die gaat voor klassiekers en trouw is aan haar geur. Een mooie modernisering, waarbij de oorspronkelijke geur goed in zijn waarde wordt gelaten. Je koopt Giordani Gold Eau de Parfum via www.oriflame.nl of een Oriflame adviseuse.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×