Lifestylelog

Getest: The Bodyshop Sweet Lemon

Citroentjesfris! Dat zijn wij dankzij The Bodyshop de komende zomer. Hun Sweet Lemon lijn is wat ons betreft een schot in de roos.

De collectie is gebaseerd op de vochtregulerende olie uit de pitten van citroenen, die overblijven bij de fruitverwerkende industrie. Een restproduct dus eigenlijk, maar dan wel eentje waarmee je bijzonder leuke spulletjes kunt maken.

Je vindt in de lijn een Shower Gel, Whip Body Lotion, Body Scrub, Soap, Bath Pom Pom, Bath Sponge, Body Butter en Lip Butter. Wij testten deze twee butters alvast even voor je uit.

De Body Butter komt in een lekker royale pot (200 ml, 15 euro) en ruikt uiteraard heerlijk fris. Naast citroenpitolie bevast hij ook cacaoboter en sheaboter, die het geheel heerlijk dik en romig maken. En al trekt de butter vrij snel in je huid, je houdt toch urenlang (een werkdag zeker wel) een opvallend soepele huid eraan over. Ook de geur blijft lang in stand: als je je ‘s morgen van top tot teen insmeert heb je geen parfum meer nodig!

De Lip Butter (7 euro) is gebaseerd op sheaboter en bijenwas en dus eveneens lekker romig van strucuur. Pas op dat je niet teveel aanbrengt, want dat geeft een wit laagje op je lippen. De Lip Butter ruikt eveneens opvallend fris en zorgt voor zachte glasse lippen, zonder plakkerig te zijn. Ideaal om op een zonnige dag je lippen tegen uitdroging te beschermen, ook een prettige basis voor onder je lipstick.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×