Lifestylelog

Getest: The Body Shop Nutriganics Smoothing Day Cream

Waar de trends op het gebied van gezichtscrèmes de afgelopen jaren steeds indrukwekkender, maar vooral ook technologischer werden, bewijst The Body Shop dat het ook anders kan. Geen DNA wetenschap, geen chemische peeling, maar gewoon puur natuur, dat is hun Nutriganics lijn.

De lijn is er speciaal om de eerste ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. Ben je eind twintig, begin dertig, dan wordt een goede verzorging van je huid steeds belangrijker. Alle producten uit de Nutriganics lijn bevatten als basisingrediënten biologische Community Trade-babassuolie uit Brazilië, en biologisch groot-kaasjeskruidextract uit Zwitserland. Vochtregulerend en verzorgend, én door ECOCERT gecertificeerd als biologisch!

In de lijn vind je een Foaming Facial Wash (10 euro), Refreshing Toner (9 euro), Smoothing Serum (16 euro), Smoothing Eye Cream (13 euro), Smoothing Night Cream (16 euro), Smoothing Mask (14 euro) en een Smoothing Day Cream (15 euro). Deze laatste hebben we voor je uitgetest.

De Cream is rijk en verzorgend, dat voel je direct bij het aanbrengen. Het is er eentje die je goed moet inmasseren. Toch is de samenstelling niet vet of glimmend: de crème trekt direct diep in de huid, en maakt voor je gevoel niet alleen het bovenste laagje soepeler en gladder, maar heel je huid elastischer. Fijn, en een prima basis voor je make-up. Je huid blijft urenlang soepel en gehydrateerd, dat er uiteindelijk voor zorgt dat rimpeltjes en lijntjes minder kans krijgen. Een prima product voor een prima prijs!


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×