Lifestylelog

Getest: de vernieuwde Tea Tree lijn van The Bodyshop

De Tea Tree lijn van The Bodyshop kenden we natuurlijk al een tijdje, en is zeker bekend onder een ieder die regelmatig of incidenteel last heeft van een vette of onzuivere huid. Nu is deze lijn vernieuwd, en stonden wij natuurlijk klaar om een aantal producten te testen.
De vernieuwde lijn bevat nu een drievoudige melange van actieve ingrediënten: biologische tea tree-olie, tamanu-olie en citroen-tea tree-olie. Deze combinatie zorgt ervoor dat de huid diep wordt gereinigd en tot rust gebracht, terwijl er ook aan de vochtbalans wordt gewerkt. Veel andere producten tegen puistjes en onzuiverheden drogen de huid flink uit, maar na een aantal dagen testen van de Tea Tree lijn kunnen we zeggen dat dat hier absoluut niet het geval is.
De Blackhead Exfoliating Wash (9 euro) die wij hebben getest, is speciaal bedoeld om je huid te ontdoen van mee-eters. Naast de eerder genoemde ingrediënten is deze gezichtsreiniger uitgerust met abrikozenpitkorreltjes, die mild doch effectief scrubben, en schietwilgextract dat verfrissend werkt en de poriën wat doet verkleinen. De Skin Clearing Lotion (9 euro) breng je overdag aan. Hij wordt volledig opgenomen dooe de huid, waar de ingrediënten goed hun werk kunnen doen. Je huid wordt verzorgd, terwijl onzuiverheden worden tegengegaan. Prettige extra: de poeder bestanddelen die je huid licht matteren, en heel de dag glimmen tegengaan. Fijne dagelijkse verzorging voor iedereen waarvoor een reguliere dagcrème al snel te vet is.

Onze favoriet is de Blemish Gel (7 euro). Heb je een vervelend puistje, stip het dan aan met dit wonderstickje en laat het zijn verkoelende, uitdrogende werk doen. Je puistje gaat al snel minder gloeien en zal rustig verdwijnen. Echt zo’n product om altijd op zak te hebben!


Banner 468x60


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×