Lifestylelog

Etos Skin Smoothing Primer

etosprimer

Een goed begin is het halve werk! Zo langzamerhand beginnen Nederlandse vrouwen in te zien dat dat ook voor hun make-up geldt, en beginnen primers aan populariteit te winnen.

Waar primers nog niet zo lang geleden uitsluitend te vinden waren in collecties van dure merken, beginnen zij nu meer en meer op te duiken in betaalbare varianten. Etos introduceerde onlangs een Skin Smoothing Primer voor slechts 5,99 euro, die wij uitgebreid bekeken en testten.

De primer is op zijn zachst gezegd onopvallend, door de complete transparantie valt hij bijna weg tegen zijn achtergrond. Goed gekozen design, want dat is nu net wat een primer ook hoort te doen. Onzichtbaar bereidt het je huid voor op wat komen gaat, in de meeste gevallen je verdere make-up.

Je kunt de Etos Skin Smoothing Primer op verschillende manieren gebruiken: op je ‘blote’ huid, over je dagcrème of als basis voor je foundation. Wij kiezen voor de laatste manier: zeker in het najaar zijn er maar weinig huidjes die genoeg hebben aan een transparant product om er toch fris en verzorgd uit te zien. Wat een primer doet is je huid perfect glad maken, alsof er een heel dun laagje over je huid wordt gelegd.

Dit laagje vervaagt fijne lijntjes en droge plekjes, zodat je make-up veel mooier en gladder aangebracht kan worden. Je ziet, ook bij deze primer van Etos, duidelijk verschil tussen een laagje foundation zonder primer en mét primer: het resultaat is in het laatste geval veel gelijkmatiger, zachter en frisser. En niet alleen direct na het aanbrengen, nee, de kracht van een primer is nu net dat je make-up (doordat je eerst dat laagje over je huid hebt aangebracht) de hele dag veel beter blijft zitten.

Met de introductie van deze zeer betaalbare primer zullen nog meer vrouwen het nut van dit oh zo onzichtbare, en daardoor vaak vergeten product in gaan zien. Het flesje is zeer zuinig in gebruik, aan een paar druppels heb je al genoeg voor je hele gezicht, en is zijn prijs dubbel en dwars waard.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×