Lifestylelog

Etos Skin Smoothing Primer

etosprimer

Een goed begin is het halve werk! Zo langzamerhand beginnen Nederlandse vrouwen in te zien dat dat ook voor hun make-up geldt, en beginnen primers aan populariteit te winnen.

Waar primers nog niet zo lang geleden uitsluitend te vinden waren in collecties van dure merken, beginnen zij nu meer en meer op te duiken in betaalbare varianten. Etos introduceerde onlangs een Skin Smoothing Primer voor slechts 5,99 euro, die wij uitgebreid bekeken en testten.

De primer is op zijn zachst gezegd onopvallend, door de complete transparantie valt hij bijna weg tegen zijn achtergrond. Goed gekozen design, want dat is nu net wat een primer ook hoort te doen. Onzichtbaar bereidt het je huid voor op wat komen gaat, in de meeste gevallen je verdere make-up.

Je kunt de Etos Skin Smoothing Primer op verschillende manieren gebruiken: op je ‘blote’ huid, over je dagcrème of als basis voor je foundation. Wij kiezen voor de laatste manier: zeker in het najaar zijn er maar weinig huidjes die genoeg hebben aan een transparant product om er toch fris en verzorgd uit te zien. Wat een primer doet is je huid perfect glad maken, alsof er een heel dun laagje over je huid wordt gelegd.

Dit laagje vervaagt fijne lijntjes en droge plekjes, zodat je make-up veel mooier en gladder aangebracht kan worden. Je ziet, ook bij deze primer van Etos, duidelijk verschil tussen een laagje foundation zonder primer en mét primer: het resultaat is in het laatste geval veel gelijkmatiger, zachter en frisser. En niet alleen direct na het aanbrengen, nee, de kracht van een primer is nu net dat je make-up (doordat je eerst dat laagje over je huid hebt aangebracht) de hele dag veel beter blijft zitten.

Met de introductie van deze zeer betaalbare primer zullen nog meer vrouwen het nut van dit oh zo onzichtbare, en daardoor vaak vergeten product in gaan zien. Het flesje is zeer zuinig in gebruik, aan een paar druppels heb je al genoeg voor je hele gezicht, en is zijn prijs dubbel en dwars waard.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×