Lifestylelog

Etos Long Lasting eyecream

etoseyecream1

Nieuw van Etos: Long Lasting eyecream. Creamy oogschaduw in de nieuwste trendkleuren, om je ogen dit najaar te laten knallen. Wij probeerden het uit!

De eyecream zit verpakt in een leuk doorzichtig potje. Wij probeerden de zilvergrijze variant met kleine metallic deeltjes. Past perfect bij de najaarstrends, én is hartstikke handig en veelzijdig in gebruik.

Je brengt de eyecream aan met je vingers of met een stevig penseeltje. Je kunt hierbij heel goed doseren hoeveel kleur en intensiteit je wilt, kwestie van wat dikker opbrengen of wat verder vervagen. Extra leuk wordt het als je meerdere kleurtjes in huis hebt, die je door de romige structuur perfect in elkaar kunt laten overlopen.

Veel romige oogmake-up gaat in de loop van de dag ‘aan de wandel’, om te eindigen in de lijntjes rondom je ogen. Ook met deze van Etos ontkom je daar niet helemaal aan, al is de structuur een stuk steviger en ‘hechtender’ dan vele andere soorten. Door de rijkelijke toevoeging van kleine glinsterende deeltjes zien je ogen er, ondanks de donkere kleur van de cream, toch stralend uit, zeker als het licht er mooi op valt.

Etos Long Lasting eyecream is vanaf nu te koop voor 4,99 euro in diverse kleuren. Ren snel naar Etos om jouw favoriete(n) uit te zoeken, en aan de slag te gaan met dit veelzijdige product!


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×