Lifestylelog

Etos Long Lasting eyecream

etoseyecream1

Nieuw van Etos: Long Lasting eyecream. Creamy oogschaduw in de nieuwste trendkleuren, om je ogen dit najaar te laten knallen. Wij probeerden het uit!

De eyecream zit verpakt in een leuk doorzichtig potje. Wij probeerden de zilvergrijze variant met kleine metallic deeltjes. Past perfect bij de najaarstrends, én is hartstikke handig en veelzijdig in gebruik.

Je brengt de eyecream aan met je vingers of met een stevig penseeltje. Je kunt hierbij heel goed doseren hoeveel kleur en intensiteit je wilt, kwestie van wat dikker opbrengen of wat verder vervagen. Extra leuk wordt het als je meerdere kleurtjes in huis hebt, die je door de romige structuur perfect in elkaar kunt laten overlopen.

Veel romige oogmake-up gaat in de loop van de dag ‘aan de wandel’, om te eindigen in de lijntjes rondom je ogen. Ook met deze van Etos ontkom je daar niet helemaal aan, al is de structuur een stuk steviger en ‘hechtender’ dan vele andere soorten. Door de rijkelijke toevoeging van kleine glinsterende deeltjes zien je ogen er, ondanks de donkere kleur van de cream, toch stralend uit, zeker als het licht er mooi op valt.

Etos Long Lasting eyecream is vanaf nu te koop voor 4,99 euro in diverse kleuren. Ren snel naar Etos om jouw favoriete(n) uit te zoeken, en aan de slag te gaan met dit veelzijdige product!


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×