Especially Escada Delicate notes

escadadelicate

Especially, de heerlijke geur van Escada, heeft nu ook een lichtere variant. Wij snuffelden aan Especially Escada Delicate notes, en werden verrast door deze ultra vrouwelijke geur.

Rozen, daar draait het om bij Especially Escada. Ook de Delicate notes uitvoering is gebaseerd op rozen, maar dan op de zachtere, sensuelere kant van deze bloem. Dat maakt de geur wat lichter en natuurlijker, als een roos die nét uit zijn knop komt. Fris en puur, maar toch erg zacht en sensueel. Kwetsbaarder dan het origineel, en daardoor misschien zelfs nog net wat mooier.

Wij zijn fan van deze bijzondere geur, gestoken in een lichtere variant van de luxe Especially Escada flacon zoals we die kennen. Verkoopprijzen van de Eau de Toilette beginnen bij 42,95 euro.

 


Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Lifestylelog favourites

Primark Zuidplein
drogist duitsland dm drogerie
Havaianas zomer 2015

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup