Lifestylelog

De najaarskleuren van Trind!

trindfw121

Trind Caring Colors is een nagellaklijn die uit 24 kleuren bestaat. Dit seizoen worden daar 4 limited edition kleuren aan toegevoegd, die perfect passen bij de modetrends.

De Caring Colors van Trind zijn niet zomaar nagellakjes in leuke kleurtjes. Waar de nagels een prachtige kleur en glans krijgen, worden zij ondertussen ook nog eens goed verzorgd. Wel zo fijn, want regelmatig lakken laat met normale nagellak kan je nagels behoorlijk belasten.

De nieuwe Limited Edition bestaat uit 4 kleuren, ‘golden bronze’, ‘champagne silver’, ‘petrol blue’ en ‘vintage pink’. Stuk voor stuk kleuren die je ook in de kledingwinkels dit seizoen volop tegenkomt, en dat combineert natuurlijk wel zo fijn. Wij ontvingen de ‘vintage pink’ en ‘champagne silver’ om met eigen ogen te bekijken.

Opvallend is meteen dat de flesjes zo makkelijk open te draaien zijn. Kwestie van een slim vormgegeven dop, daar zouden alle fabrikanten die hun nagellak met een rond, glad dopje uitrusten nog wat van kunnen leren. Voor beide kleuren geldt dat 2 dunne laagjes perfect dekken, terwijl de droogtijd ook niet al te lang is. Afhankelijk van je bezigheden blijft de lak vervolgens een aantal dagen mooi.

Al is de ‘vintage pink’ prachtig, als je dit seizoen 1 nieuw nagellakje aan wilt schaffen raden we je toch de ‘champagne silver’ aan. Vind jij het ook zo vervelend om je nagels de ene dag in een opvallende kleur te lakken, en er de volgende dag achter te komen dat deze kleur écht niet past bij je outfit? Met de uitgesproken kleuren nagellak die je veel ziet kan je dat zomaar overkomen, een daarom zijn we extra blij met deze opvallende, trendy maar toch neutrale kleur van Trind, die werkelijk overal bij past. Deze gaat de komende maanden absoluut vaak gedragen worden!

De Trind Limited Edition Caring Colors kosten 9,95 euro per stuk.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×