Lifestylelog

De najaarskleuren van Trind!

trindfw121

Trind Caring Colors is een nagellaklijn die uit 24 kleuren bestaat. Dit seizoen worden daar 4 limited edition kleuren aan toegevoegd, die perfect passen bij de modetrends.

De Caring Colors van Trind zijn niet zomaar nagellakjes in leuke kleurtjes. Waar de nagels een prachtige kleur en glans krijgen, worden zij ondertussen ook nog eens goed verzorgd. Wel zo fijn, want regelmatig lakken laat met normale nagellak kan je nagels behoorlijk belasten.

De nieuwe Limited Edition bestaat uit 4 kleuren, ‘golden bronze’, ‘champagne silver’, ‘petrol blue’ en ‘vintage pink’. Stuk voor stuk kleuren die je ook in de kledingwinkels dit seizoen volop tegenkomt, en dat combineert natuurlijk wel zo fijn. Wij ontvingen de ‘vintage pink’ en ‘champagne silver’ om met eigen ogen te bekijken.

Opvallend is meteen dat de flesjes zo makkelijk open te draaien zijn. Kwestie van een slim vormgegeven dop, daar zouden alle fabrikanten die hun nagellak met een rond, glad dopje uitrusten nog wat van kunnen leren. Voor beide kleuren geldt dat 2 dunne laagjes perfect dekken, terwijl de droogtijd ook niet al te lang is. Afhankelijk van je bezigheden blijft de lak vervolgens een aantal dagen mooi.

Al is de ‘vintage pink’ prachtig, als je dit seizoen 1 nieuw nagellakje aan wilt schaffen raden we je toch de ‘champagne silver’ aan. Vind jij het ook zo vervelend om je nagels de ene dag in een opvallende kleur te lakken, en er de volgende dag achter te komen dat deze kleur écht niet past bij je outfit? Met de uitgesproken kleuren nagellak die je veel ziet kan je dat zomaar overkomen, een daarom zijn we extra blij met deze opvallende, trendy maar toch neutrale kleur van Trind, die werkelijk overal bij past. Deze gaat de komende maanden absoluut vaak gedragen worden!

De Trind Limited Edition Caring Colors kosten 9,95 euro per stuk.


Kwekkeboom Oven: krokante snacks en hapjes uit de oven

Snacks en hapjes uitproberen? Tuurlijk willen we dat! Zeker als ze van Kwekkeboom Oven komen, een merk dat bij ons direct een soort nostalgische kwaliteit oproept.

Maar ook dit klassieke merk gaat met zijn tijd mee. Als het aan Kwekkeboom ligt hebben we geen frituurpan meer nodig om bitterballen, croquetten en andere lekkere hapjes die normaal in het vet gaan te bereiden. Ze kunnen gewoon in de oven!

In de oven?

Snacks uit de oven…we hebben ze al eens eerder geprobeerd, van verschillende merken, maar zijn nooit echt wild enthousiast geworden. Het klinkt zo mooi, minder vet, en zeker ook minder stank in huis (of, als je de frituurpan verbannen hebt, nooit meer door weer en wind heen en weer hoeven rennen naar de schuur), maar ja, de smaak hè. Veel ovensnacks zijn toch wat bleke, slappe of juist droge varianten op het échte werk.

Daar belooft Kwekkeboom verandering in te brengen. Hun Kwekkeboom Oven hapjes zijn écht lekker, met een krokant korstje om je vingers bij af te likken. Onze interesse is gewekt.

Krokant

Kwekkeboom Oven bestaat uit een aantal producten: Croquetten, Bitterballen, Kiphapjes, Kiphapjes Italiaans, Kiphapjes Kerrie, Kiphapjes Saté, Kaashapjes en Gemixte Hapjes (mix van Kiphapjes, Kaashapjes en Kiphapjes Saté).

Wij probeerden de Bitterballen, Croquetten en Kaashapjes. Belangrijk is de oven zo warm mogelijk te verhitten, wij kozen bij onze elektrische oven voor 250 graden, dat geeft het lekkerste resultaat. De hapjes verdeel je over een met bakpapier bedekt rooster, om vervolgens de oven 8-12 minuten zijn werk te laten doen. Hierna laat je de hapjes 2 minuten buiten de oven liggen, dit belooft de korst nog krokanter te maken.

Het resultaat

Vol spanning turen we door het ruitje van de oven. Worden de hapjes lekker bruin? En hoe ziet het korstje eruit? Na een minuut of 10 zijn we tevreden met het resultaat, en laten we de hapjes zoals aangeraden twee minuten buiten de oven tot rust komen. Bak je Croquetten en andere hapjes tegelijk, dan kun je de kleinere hapjes er iets eerder uit halen dan de Croquetten, die net wat langer nodig hebben.

Alle snacks hebben een gezond bruin kleurtje gekregen in de oven, en sissen ons tegemoet. Ziet er goed uit! Ze voelen ook lekker stevig en krokant aan, maar waar het echt om draait is natuurlijk de smaaktest.

Goed gelukt!

Krokant! Dat is het eerste woord dat in ons op komt als we de hapjes proeven. De buitenste laag is iets dikker dan bij snacks die in de frituur gaan, en minstens zo crunchy. Ook smaken de snacks zeker niet droog of slapjes, ze zijn werkelijk te vergelijken met traditionele snacks uit de frituur.

Kwekkeboom Oven krijgt kortom voor elkaar wat andere merken tot nu toe niet gelukt is: écht lekkere, en bovenal krokante snacks uit de oven. Je vindt deze nieuwe lijn nu al bij Albert Heijn en Jumbo, begin volgend jaar volgen meerdere supermarkten. De moeite van het proberen meer dan waard, wij halen snel ook de andere varianten nog even in huis!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×