Lifestylelog

De herfst/winter look van John van G

johnvangfw121

Als er 1 make-up merk is dat erin slaagt om ieder seizoen een compleet nieuwe look neer te zetten, dan is dat wel John van G. Actueel, praktisch en zeer compleet: ideaal.

Het voordeel aan de producten van John van G is dat je een aantal producten niet ieder seizoen compleet hoeft te vervangen. Zo worden de oogschaduws en blushes als blokjes in een magnetische verpakking geleverd, die je zo in een los verkrijgbare houder kunt plaatsen. Zo kun je ieder seizoen je favoriete basic kleuren aanvullen met de echte seizoenstoppers.

Ook dit seizoen is er weer gekozen voor kleur, maar dan wel precies die kleuren die passen bij de laatste modetrends. Zo zijn de oogschaduws verkrijgbaar in verschillende tinten bruin (van beige tot koper) en purper, terwijl het bijpassende waterproof oogpotlood (een echte aanrader!) de tint ‘schaduwbruin’ heeft. De wangen zijn neutraal in zalmroze, terwijl de lippen er juist uit mogen springen: afhankelijk van je look en haarkleur kun je kiezen voor uitgesproken mat fuchsia, mat medium purper of de glans van soft violet.

Ook nagels worden nooit vergeten bij John van G, en deze passen in de kleuren fuchsia, aubergine, schaduwbruin en beigebruin perfect bij de overige make-up. Doordat je veel producten los, dus zonder verpakking kunt kopen liggen de prijzen fijn laag: van 4,90 voor een blokje oogschaduw tot 9,50 voor een lipstick.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×