De herfst/winter look van John van G

johnvangfw121

Als er 1 make-up merk is dat erin slaagt om ieder seizoen een compleet nieuwe look neer te zetten, dan is dat wel John van G. Actueel, praktisch en zeer compleet: ideaal.

Het voordeel aan de producten van John van G is dat je een aantal producten niet ieder seizoen compleet hoeft te vervangen. Zo worden de oogschaduws en blushes als blokjes in een magnetische verpakking geleverd, die je zo in een los verkrijgbare houder kunt plaatsen. Zo kun je ieder seizoen je favoriete basic kleuren aanvullen met de echte seizoenstoppers.

Ook dit seizoen is er weer gekozen voor kleur, maar dan wel precies die kleuren die passen bij de laatste modetrends. Zo zijn de oogschaduws verkrijgbaar in verschillende tinten bruin (van beige tot koper) en purper, terwijl het bijpassende waterproof oogpotlood (een echte aanrader!) de tint ‘schaduwbruin’ heeft. De wangen zijn neutraal in zalmroze, terwijl de lippen er juist uit mogen springen: afhankelijk van je look en haarkleur kun je kiezen voor uitgesproken mat fuchsia, mat medium purper of de glans van soft violet.

Ook nagels worden nooit vergeten bij John van G, en deze passen in de kleuren fuchsia, aubergine, schaduwbruin en beigebruin perfect bij de overige make-up. Doordat je veel producten los, dus zonder verpakking kunt kopen liggen de prijzen fijn laag: van 4,90 voor een blokje oogschaduw tot 9,50 voor een lipstick.

 


Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Lifestylelog favourites

Havaianas zomer 2015
Ibis Rotterdam City Centre
Primark Zuidplein

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup