Lifestylelog

De Glossybox van september

glossyboxsep12b

De Glossybox van september is een heel bijzondere: hij werd samengesteld in samenwerking met Mooi Parfumerie, de keten die dit jaar zijn 5 jarig jubileum viert.

Samenwerking met een luxe parfumerie levert natuurlijk een box op die dat uitstraalt. Voor deze bijzondere uitgave, die je (zolang de voorraad strekt) ook ontvangt bij besteding van 75 euro bij Mooi Parfumerie, is gezocht naar een goede mix van producten die je in het assortiment van Mooi kunt verwachten.

Zoals altijd verschilt de inhoud van de Glossybox van persoon tot persoon. In onze box troffen we de volgende producten aan.

Clinique High Impact Mascara: een kwalitatief zeer goede mascara in een handige mini verpakking. Perfect voor in de toilettas op reis, of om in je handtas te doen en je mascara in de loop van de dag nog eens bij te werken. De reguliere verkoopprijs van een fullsize mascara bedraagt 21 euro, via Glossybox kun je nu heel goedkoop uitproberen of je dat het geld waard vindt. Wij wel, de mascara’s van Clinique behoren tot onze favorieten.

Monu Professional Skincare Enriched Body Cream: een voor velen waarschijnlijk onbekend merk, waarvan je je na gebruik van deze cream waarschijnlijk afvraagt waarom je het niet eerder ontdekte. Heerlijk romig, snel intrekkend en je huid perfect verzorgend, die wordt hartstikke soepel. De heerlijke frisse geur is in 1 woord verslavend! Een fullsize product kost 29,02 euro, in de Glossybox tref je een mini van 30 ml aan.

Broaer Vital Oil: weer zo’n niet alledaags merk waarmee je nu kennis kunt maken. De miniverpakking van deze olie ziet er bijzonder uit, en het is dan ook een zeer bijzonder en veelzijdig product. Of het nu je haar of je huid is, deze olie verzorgt hem perfect. Goed voedend en een prachtige glans! Een fullsize kost 19,00 euro, in de Glossybox zit een mini van 10 ml.

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum: we zijn dol op parfumminiaturen, zeker als ze er zo mooi uitzien als die van Paco Rabanne. De originele flacon is in het klein nagemaakt en is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de neus. Supervrouwelijk, luxe en sensueel, 1 van onze favoriete geuren.

Glossybox nagelvijl: Glossybox ontwikkelde ook een aantal eigen producten, deze nagelvijl is daar een voorbeeld van. Een prima kartonnen vijl met 1 grovere en 1 fijnere zijde.

Orange Soap Zest: een lief zeepje met een lichte sinaasappelgeur. Met 100% plantaardige basis en lekker fris. Om te gebruiken, of om in je kledingkast te leggen en steeds weer van de geur te genieten.

De Mooi Glossybox is vooral gevuld met luxere producten, producten waar je misschien prima zonder kunt, maar die oh zo fijn zijn om te hebben en nu eens op een betaalbare manier uit te proberen. Zelf iedere maand een Glossybox ontvangen? Abonneren kan via www.glossybox.nl.


Kwekkeboom Oven: krokante snacks en hapjes uit de oven

Snacks en hapjes uitproberen? Tuurlijk willen we dat! Zeker als ze van Kwekkeboom Oven komen, een merk dat bij ons direct een soort nostalgische kwaliteit oproept.

Maar ook dit klassieke merk gaat met zijn tijd mee. Als het aan Kwekkeboom ligt hebben we geen frituurpan meer nodig om bitterballen, croquetten en andere lekkere hapjes die normaal in het vet gaan te bereiden. Ze kunnen gewoon in de oven!

In de oven?

Snacks uit de oven…we hebben ze al eens eerder geprobeerd, van verschillende merken, maar zijn nooit echt wild enthousiast geworden. Het klinkt zo mooi, minder vet, en zeker ook minder stank in huis (of, als je de frituurpan verbannen hebt, nooit meer door weer en wind heen en weer hoeven rennen naar de schuur), maar ja, de smaak hè. Veel ovensnacks zijn toch wat bleke, slappe of juist droge varianten op het échte werk.

Daar belooft Kwekkeboom verandering in te brengen. Hun Kwekkeboom Oven hapjes zijn écht lekker, met een krokant korstje om je vingers bij af te likken. Onze interesse is gewekt.

Krokant

Kwekkeboom Oven bestaat uit een aantal producten: Croquetten, Bitterballen, Kiphapjes, Kiphapjes Italiaans, Kiphapjes Kerrie, Kiphapjes Saté, Kaashapjes en Gemixte Hapjes (mix van Kiphapjes, Kaashapjes en Kiphapjes Saté).

Wij probeerden de Bitterballen, Croquetten en Kaashapjes. Belangrijk is de oven zo warm mogelijk te verhitten, wij kozen bij onze elektrische oven voor 250 graden, dat geeft het lekkerste resultaat. De hapjes verdeel je over een met bakpapier bedekt rooster, om vervolgens de oven 8-12 minuten zijn werk te laten doen. Hierna laat je de hapjes 2 minuten buiten de oven liggen, dit belooft de korst nog krokanter te maken.

Het resultaat

Vol spanning turen we door het ruitje van de oven. Worden de hapjes lekker bruin? En hoe ziet het korstje eruit? Na een minuut of 10 zijn we tevreden met het resultaat, en laten we de hapjes zoals aangeraden twee minuten buiten de oven tot rust komen. Bak je Croquetten en andere hapjes tegelijk, dan kun je de kleinere hapjes er iets eerder uit halen dan de Croquetten, die net wat langer nodig hebben.

Alle snacks hebben een gezond bruin kleurtje gekregen in de oven, en sissen ons tegemoet. Ziet er goed uit! Ze voelen ook lekker stevig en krokant aan, maar waar het echt om draait is natuurlijk de smaaktest.

Goed gelukt!

Krokant! Dat is het eerste woord dat in ons op komt als we de hapjes proeven. De buitenste laag is iets dikker dan bij snacks die in de frituur gaan, en minstens zo crunchy. Ook smaken de snacks zeker niet droog of slapjes, ze zijn werkelijk te vergelijken met traditionele snacks uit de frituur.

Kwekkeboom Oven krijgt kortom voor elkaar wat andere merken tot nu toe niet gelukt is: écht lekkere, en bovenal krokante snacks uit de oven. Je vindt deze nieuwe lijn nu al bij Albert Heijn en Jumbo, begin volgend jaar volgen meerdere supermarkten. De moeite van het proberen meer dan waard, wij halen snel ook de andere varianten nog even in huis!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×