Lifestylelog

De Glossybox van september

glossyboxsep12b

De Glossybox van september is een heel bijzondere: hij werd samengesteld in samenwerking met Mooi Parfumerie, de keten die dit jaar zijn 5 jarig jubileum viert.

Samenwerking met een luxe parfumerie levert natuurlijk een box op die dat uitstraalt. Voor deze bijzondere uitgave, die je (zolang de voorraad strekt) ook ontvangt bij besteding van 75 euro bij Mooi Parfumerie, is gezocht naar een goede mix van producten die je in het assortiment van Mooi kunt verwachten.

Zoals altijd verschilt de inhoud van de Glossybox van persoon tot persoon. In onze box troffen we de volgende producten aan.

Clinique High Impact Mascara: een kwalitatief zeer goede mascara in een handige mini verpakking. Perfect voor in de toilettas op reis, of om in je handtas te doen en je mascara in de loop van de dag nog eens bij te werken. De reguliere verkoopprijs van een fullsize mascara bedraagt 21 euro, via Glossybox kun je nu heel goedkoop uitproberen of je dat het geld waard vindt. Wij wel, de mascara’s van Clinique behoren tot onze favorieten.

Monu Professional Skincare Enriched Body Cream: een voor velen waarschijnlijk onbekend merk, waarvan je je na gebruik van deze cream waarschijnlijk afvraagt waarom je het niet eerder ontdekte. Heerlijk romig, snel intrekkend en je huid perfect verzorgend, die wordt hartstikke soepel. De heerlijke frisse geur is in 1 woord verslavend! Een fullsize product kost 29,02 euro, in de Glossybox tref je een mini van 30 ml aan.

Broaer Vital Oil: weer zo’n niet alledaags merk waarmee je nu kennis kunt maken. De miniverpakking van deze olie ziet er bijzonder uit, en het is dan ook een zeer bijzonder en veelzijdig product. Of het nu je haar of je huid is, deze olie verzorgt hem perfect. Goed voedend en een prachtige glans! Een fullsize kost 19,00 euro, in de Glossybox zit een mini van 10 ml.

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum: we zijn dol op parfumminiaturen, zeker als ze er zo mooi uitzien als die van Paco Rabanne. De originele flacon is in het klein nagemaakt en is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de neus. Supervrouwelijk, luxe en sensueel, 1 van onze favoriete geuren.

Glossybox nagelvijl: Glossybox ontwikkelde ook een aantal eigen producten, deze nagelvijl is daar een voorbeeld van. Een prima kartonnen vijl met 1 grovere en 1 fijnere zijde.

Orange Soap Zest: een lief zeepje met een lichte sinaasappelgeur. Met 100% plantaardige basis en lekker fris. Om te gebruiken, of om in je kledingkast te leggen en steeds weer van de geur te genieten.

De Mooi Glossybox is vooral gevuld met luxere producten, producten waar je misschien prima zonder kunt, maar die oh zo fijn zijn om te hebben en nu eens op een betaalbare manier uit te proberen. Zelf iedere maand een Glossybox ontvangen? Abonneren kan via www.glossybox.nl.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×