Lifestylelog

De Glossybox van september

glossyboxsep12b

De Glossybox van september is een heel bijzondere: hij werd samengesteld in samenwerking met Mooi Parfumerie, de keten die dit jaar zijn 5 jarig jubileum viert.

Samenwerking met een luxe parfumerie levert natuurlijk een box op die dat uitstraalt. Voor deze bijzondere uitgave, die je (zolang de voorraad strekt) ook ontvangt bij besteding van 75 euro bij Mooi Parfumerie, is gezocht naar een goede mix van producten die je in het assortiment van Mooi kunt verwachten.

Zoals altijd verschilt de inhoud van de Glossybox van persoon tot persoon. In onze box troffen we de volgende producten aan.

Clinique High Impact Mascara: een kwalitatief zeer goede mascara in een handige mini verpakking. Perfect voor in de toilettas op reis, of om in je handtas te doen en je mascara in de loop van de dag nog eens bij te werken. De reguliere verkoopprijs van een fullsize mascara bedraagt 21 euro, via Glossybox kun je nu heel goedkoop uitproberen of je dat het geld waard vindt. Wij wel, de mascara’s van Clinique behoren tot onze favorieten.

Monu Professional Skincare Enriched Body Cream: een voor velen waarschijnlijk onbekend merk, waarvan je je na gebruik van deze cream waarschijnlijk afvraagt waarom je het niet eerder ontdekte. Heerlijk romig, snel intrekkend en je huid perfect verzorgend, die wordt hartstikke soepel. De heerlijke frisse geur is in 1 woord verslavend! Een fullsize product kost 29,02 euro, in de Glossybox tref je een mini van 30 ml aan.

Broaer Vital Oil: weer zo’n niet alledaags merk waarmee je nu kennis kunt maken. De miniverpakking van deze olie ziet er bijzonder uit, en het is dan ook een zeer bijzonder en veelzijdig product. Of het nu je haar of je huid is, deze olie verzorgt hem perfect. Goed voedend en een prachtige glans! Een fullsize kost 19,00 euro, in de Glossybox zit een mini van 10 ml.

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum: we zijn dol op parfumminiaturen, zeker als ze er zo mooi uitzien als die van Paco Rabanne. De originele flacon is in het klein nagemaakt en is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de neus. Supervrouwelijk, luxe en sensueel, 1 van onze favoriete geuren.

Glossybox nagelvijl: Glossybox ontwikkelde ook een aantal eigen producten, deze nagelvijl is daar een voorbeeld van. Een prima kartonnen vijl met 1 grovere en 1 fijnere zijde.

Orange Soap Zest: een lief zeepje met een lichte sinaasappelgeur. Met 100% plantaardige basis en lekker fris. Om te gebruiken, of om in je kledingkast te leggen en steeds weer van de geur te genieten.

De Mooi Glossybox is vooral gevuld met luxere producten, producten waar je misschien prima zonder kunt, maar die oh zo fijn zijn om te hebben en nu eens op een betaalbare manier uit te proberen. Zelf iedere maand een Glossybox ontvangen? Abonneren kan via www.glossybox.nl.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×