Lifestylelog

De Glossybox van juli

glossyboxjuli

De afgelopen maanden lieten we je steeds de inhoud van de nieuwste Glossybox zien, en natuurlijk is juli daar geen uitzondering op. En het fijne is: de Glossybox zit deze maand vol handige producten om mee te nemen op vakantie!

Glossybox, je kent het inmiddels vast wel. Iedere maand ontvang je voor 12,50 euro een mooi doosje vol fijne beautyproducten, zowel kleine proefverpakkingen als normale verpakkingen. Altijd gevarieerd, met zowel drogisterijmerken als luxe niche producten.

De inhoud kan per persoon iets verschillen, gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren en gegevens. In onze juli box troffen wij 6 producten aan die perfect zijn om mee te nemen op vakantie, maar ook heerlijk om thuis te gebruiken.

De producten

Voor Glossybox ontwikkelde Kryolan een eigen lipstick in, hoe kan het ook anders, de tint Glossy pink. Een mooie ‘creamy’ kleur, die lang blijft zitten en je lippen zomers en naturel laat glanzen. De losse verkoopprijs van deze lipstick bedraagt 11,90 euro, dus daarmee heb je de kosten voor de hele box er eigenlijk al direct uit!

Himalaya Herbals is misschien niet voor iedereen een bekend merk. Zonde, want de Purifying Neem Foaming Face Wash ruikt niet alleen heerlijk kruidig, hij wast je gezicht ook nog eens schoon. Prima geschikt op een onzuivere huid, maar ook zacht genoeg voor een normale huid.

Wil je je nagels er verzorgd en wit uit laten zien? Dan ben je vast blij met de Pro White Nail van alessandro International die in onze box zat. De transparante nagellak lijkt wat paarsig in het flesje. Wat zilvershampoo doet voor je lichtblonde haar, doet deze nagellak voor je nagels: het versterkt het wit.

In de zomer kan je haar wel wat extra aandacht gebruiken. Schwarzkopf Professional BC Smooth Shine Leave-in Treatment zit in een handige, kleine meeneemverpakking in de box. Speciaal voor onhandelbaar haar, perfect dus om mee te nemen op vakantie en te gebruiken als je haar dwars is door alle zon, zee en strand.

De laatste 2 (mini) producten zijn van Weleda. De Wilde Rozenolie is een heerlijk geurende olie die wonderen doet voor een droge huid, fijn voor na het zonnen dus. De Wilde Rozen Verwennende Bodylotion doet eigenlijk min of meer hetzelfde, maar dan in lotionvorm. Beide mini’s zijn echte huidverwenners voor op vakantie!

Ook deze maand is onze Glossybox weer goed gevuld, met 3 fullsize producten en 3 mini’s. Alle producten zijn praktisch en geschikt voor vrijwel iedereen, en zullen snel een plekje vinden in menig koffer of beautycase! Wil jij ook iedere maand een Glossybox? Meld je dan voor 12,50 per maand aan via www.glossybox.nl.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×