Lifestylelog

De Glossybox van juli

glossyboxjuli

De afgelopen maanden lieten we je steeds de inhoud van de nieuwste Glossybox zien, en natuurlijk is juli daar geen uitzondering op. En het fijne is: de Glossybox zit deze maand vol handige producten om mee te nemen op vakantie!

Glossybox, je kent het inmiddels vast wel. Iedere maand ontvang je voor 12,50 euro een mooi doosje vol fijne beautyproducten, zowel kleine proefverpakkingen als normale verpakkingen. Altijd gevarieerd, met zowel drogisterijmerken als luxe niche producten.

De inhoud kan per persoon iets verschillen, gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren en gegevens. In onze juli box troffen wij 6 producten aan die perfect zijn om mee te nemen op vakantie, maar ook heerlijk om thuis te gebruiken.

De producten

Voor Glossybox ontwikkelde Kryolan een eigen lipstick in, hoe kan het ook anders, de tint Glossy pink. Een mooie ‘creamy’ kleur, die lang blijft zitten en je lippen zomers en naturel laat glanzen. De losse verkoopprijs van deze lipstick bedraagt 11,90 euro, dus daarmee heb je de kosten voor de hele box er eigenlijk al direct uit!

Himalaya Herbals is misschien niet voor iedereen een bekend merk. Zonde, want de Purifying Neem Foaming Face Wash ruikt niet alleen heerlijk kruidig, hij wast je gezicht ook nog eens schoon. Prima geschikt op een onzuivere huid, maar ook zacht genoeg voor een normale huid.

Wil je je nagels er verzorgd en wit uit laten zien? Dan ben je vast blij met de Pro White Nail van alessandro International die in onze box zat. De transparante nagellak lijkt wat paarsig in het flesje. Wat zilvershampoo doet voor je lichtblonde haar, doet deze nagellak voor je nagels: het versterkt het wit.

In de zomer kan je haar wel wat extra aandacht gebruiken. Schwarzkopf Professional BC Smooth Shine Leave-in Treatment zit in een handige, kleine meeneemverpakking in de box. Speciaal voor onhandelbaar haar, perfect dus om mee te nemen op vakantie en te gebruiken als je haar dwars is door alle zon, zee en strand.

De laatste 2 (mini) producten zijn van Weleda. De Wilde Rozenolie is een heerlijk geurende olie die wonderen doet voor een droge huid, fijn voor na het zonnen dus. De Wilde Rozen Verwennende Bodylotion doet eigenlijk min of meer hetzelfde, maar dan in lotionvorm. Beide mini’s zijn echte huidverwenners voor op vakantie!

Ook deze maand is onze Glossybox weer goed gevuld, met 3 fullsize producten en 3 mini’s. Alle producten zijn praktisch en geschikt voor vrijwel iedereen, en zullen snel een plekje vinden in menig koffer of beautycase! Wil jij ook iedere maand een Glossybox? Meld je dan voor 12,50 per maand aan via www.glossybox.nl.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×