De Glossybox van augustus!

glossyboxaug12

Iedere Glossybox abonnee kijkt uit naar de laatste week van de maand. Daarin wordt de nieuwe Glossybox weer bezorgd! Dit zit er in de box van augustus.

Voor 12,50 euro per maand is het iedere maand een verrassing welke nieuwe beautyproducten je ontvangt. In iedere box vind je een aantal mini’s en een aantal fullsize producten, zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. De box van augustus is er weer eentje om bij te watertanden!

In onze box vonden we een mini-verpakking (50 ml) van de Indola Innova Color Shampoo, een professionele shampoo speciaal voor gekleurd haar. Dankzij zijn formaat gemakkelijk mee te nemen in je beautycase of toilettas, zodat je je gekleurde haar ook wanneer je niet thuis bent perfect kunt verzorgen.

Een echte topper is de Lip Balm van Kiehls. Kiehls fans kennen deze klassieker, die je in volledig formaat (8 euro) in de Glossybox aantreft vast al. De lip balm met een spf 4 is transparant, en laat dus geen witte waas achter op je lippen, terwijl ze wel perfect verzorgd worden. Een echte must have! Ben je door deze lip balm fan geworden van Kiehls? In de Glossybox vind je ook een voucher die recht geeft op gratis verzending van een bestelling in de Kiehl’s webshop.

Make-up liefhebbers komen deze maand goed aan hun trekken bij Glossybox. Vera Valenti, een in Nederland nog vrij onbekend Spaans merk, leverde een handig oogpotlood (3,90 euro), waarbij de puntenslijper in de dop is verwerkt. Altijd een scherp puntje? Kwestie van even draaien voor je de dop eraf haalt. Handig! Het zwarte oogpotlood is intens van kleur, en niet al te ‘romig’, perfect om een écht stevig zwart lijntje te trekken dus.

Ook van Vera Valenti is het oogschaduw palette (5,32 euro), waarin je naast 8 kleuren oogschaduw ook een zachtroze blush vindt. De metallic tinten matchen mooi bij elkaar, en zijn warm van kleur, perfect voor het najaar. Glossybox zelf leverde tenslotte het laatste product, een blusher kwast (7,- euro) van geitenhaar. Kwasten zijn bij veel dames een ondergeschoven kindje, maar je zult zien dat een goed exemplaar er echt voor zorgt dat je make-up mooier en langer blijft zitten.

Een goedgevulde box deze maand, die zijn geld dubbel en dwars waard is. Leuk is dat op deze manier een merk dat we nog nauwelijks kenden, Vera Valenti, uitgeprobeerd kan worden, zo ontdek je nog eens iets! Ook iedere maand een nieuwe Glossybox ontvangen? Abonneren kan via www.glossybox.nl.

 


Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Lifestylelog favourites

drogist duitsland dm drogerie
Bandajanas
Catrice Metallure

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup