Lifestylelog

De Glossybox van augustus!

glossyboxaug12

Iedere Glossybox abonnee kijkt uit naar de laatste week van de maand. Daarin wordt de nieuwe Glossybox weer bezorgd! Dit zit er in de box van augustus.

Voor 12,50 euro per maand is het iedere maand een verrassing welke nieuwe beautyproducten je ontvangt. In iedere box vind je een aantal mini’s en een aantal fullsize producten, zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. De box van augustus is er weer eentje om bij te watertanden!

In onze box vonden we een mini-verpakking (50 ml) van de Indola Innova Color Shampoo, een professionele shampoo speciaal voor gekleurd haar. Dankzij zijn formaat gemakkelijk mee te nemen in je beautycase of toilettas, zodat je je gekleurde haar ook wanneer je niet thuis bent perfect kunt verzorgen.

Een echte topper is de Lip Balm van Kiehls. Kiehls fans kennen deze klassieker, die je in volledig formaat (8 euro) in de Glossybox aantreft vast al. De lip balm met een spf 4 is transparant, en laat dus geen witte waas achter op je lippen, terwijl ze wel perfect verzorgd worden. Een echte must have! Ben je door deze lip balm fan geworden van Kiehls? In de Glossybox vind je ook een voucher die recht geeft op gratis verzending van een bestelling in de Kiehl’s webshop.

Make-up liefhebbers komen deze maand goed aan hun trekken bij Glossybox. Vera Valenti, een in Nederland nog vrij onbekend Spaans merk, leverde een handig oogpotlood (3,90 euro), waarbij de puntenslijper in de dop is verwerkt. Altijd een scherp puntje? Kwestie van even draaien voor je de dop eraf haalt. Handig! Het zwarte oogpotlood is intens van kleur, en niet al te ‘romig’, perfect om een écht stevig zwart lijntje te trekken dus.

Ook van Vera Valenti is het oogschaduw palette (5,32 euro), waarin je naast 8 kleuren oogschaduw ook een zachtroze blush vindt. De metallic tinten matchen mooi bij elkaar, en zijn warm van kleur, perfect voor het najaar. Glossybox zelf leverde tenslotte het laatste product, een blusher kwast (7,- euro) van geitenhaar. Kwasten zijn bij veel dames een ondergeschoven kindje, maar je zult zien dat een goed exemplaar er echt voor zorgt dat je make-up mooier en langer blijft zitten.

Een goedgevulde box deze maand, die zijn geld dubbel en dwars waard is. Leuk is dat op deze manier een merk dat we nog nauwelijks kenden, Vera Valenti, uitgeprobeerd kan worden, zo ontdek je nog eens iets! Ook iedere maand een nieuwe Glossybox ontvangen? Abonneren kan via www.glossybox.nl.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×