Lifestylelog

De Glossybox van augustus!

glossyboxaug12

Iedere Glossybox abonnee kijkt uit naar de laatste week van de maand. Daarin wordt de nieuwe Glossybox weer bezorgd! Dit zit er in de box van augustus.

Voor 12,50 euro per maand is het iedere maand een verrassing welke nieuwe beautyproducten je ontvangt. In iedere box vind je een aantal mini’s en een aantal fullsize producten, zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. De box van augustus is er weer eentje om bij te watertanden!

In onze box vonden we een mini-verpakking (50 ml) van de Indola Innova Color Shampoo, een professionele shampoo speciaal voor gekleurd haar. Dankzij zijn formaat gemakkelijk mee te nemen in je beautycase of toilettas, zodat je je gekleurde haar ook wanneer je niet thuis bent perfect kunt verzorgen.

Een echte topper is de Lip Balm van Kiehls. Kiehls fans kennen deze klassieker, die je in volledig formaat (8 euro) in de Glossybox aantreft vast al. De lip balm met een spf 4 is transparant, en laat dus geen witte waas achter op je lippen, terwijl ze wel perfect verzorgd worden. Een echte must have! Ben je door deze lip balm fan geworden van Kiehls? In de Glossybox vind je ook een voucher die recht geeft op gratis verzending van een bestelling in de Kiehl’s webshop.

Make-up liefhebbers komen deze maand goed aan hun trekken bij Glossybox. Vera Valenti, een in Nederland nog vrij onbekend Spaans merk, leverde een handig oogpotlood (3,90 euro), waarbij de puntenslijper in de dop is verwerkt. Altijd een scherp puntje? Kwestie van even draaien voor je de dop eraf haalt. Handig! Het zwarte oogpotlood is intens van kleur, en niet al te ‘romig’, perfect om een écht stevig zwart lijntje te trekken dus.

Ook van Vera Valenti is het oogschaduw palette (5,32 euro), waarin je naast 8 kleuren oogschaduw ook een zachtroze blush vindt. De metallic tinten matchen mooi bij elkaar, en zijn warm van kleur, perfect voor het najaar. Glossybox zelf leverde tenslotte het laatste product, een blusher kwast (7,- euro) van geitenhaar. Kwasten zijn bij veel dames een ondergeschoven kindje, maar je zult zien dat een goed exemplaar er echt voor zorgt dat je make-up mooier en langer blijft zitten.

Een goedgevulde box deze maand, die zijn geld dubbel en dwars waard is. Leuk is dat op deze manier een merk dat we nog nauwelijks kenden, Vera Valenti, uitgeprobeerd kan worden, zo ontdek je nog eens iets! Ook iedere maand een nieuwe Glossybox ontvangen? Abonneren kan via www.glossybox.nl.


Kwekkeboom Oven: krokante snacks en hapjes uit de oven

Snacks en hapjes uitproberen? Tuurlijk willen we dat! Zeker als ze van Kwekkeboom Oven komen, een merk dat bij ons direct een soort nostalgische kwaliteit oproept.

Maar ook dit klassieke merk gaat met zijn tijd mee. Als het aan Kwekkeboom ligt hebben we geen frituurpan meer nodig om bitterballen, croquetten en andere lekkere hapjes die normaal in het vet gaan te bereiden. Ze kunnen gewoon in de oven!

In de oven?

Snacks uit de oven…we hebben ze al eens eerder geprobeerd, van verschillende merken, maar zijn nooit echt wild enthousiast geworden. Het klinkt zo mooi, minder vet, en zeker ook minder stank in huis (of, als je de frituurpan verbannen hebt, nooit meer door weer en wind heen en weer hoeven rennen naar de schuur), maar ja, de smaak hè. Veel ovensnacks zijn toch wat bleke, slappe of juist droge varianten op het échte werk.

Daar belooft Kwekkeboom verandering in te brengen. Hun Kwekkeboom Oven hapjes zijn écht lekker, met een krokant korstje om je vingers bij af te likken. Onze interesse is gewekt.

Krokant

Kwekkeboom Oven bestaat uit een aantal producten: Croquetten, Bitterballen, Kiphapjes, Kiphapjes Italiaans, Kiphapjes Kerrie, Kiphapjes Saté, Kaashapjes en Gemixte Hapjes (mix van Kiphapjes, Kaashapjes en Kiphapjes Saté).

Wij probeerden de Bitterballen, Croquetten en Kaashapjes. Belangrijk is de oven zo warm mogelijk te verhitten, wij kozen bij onze elektrische oven voor 250 graden, dat geeft het lekkerste resultaat. De hapjes verdeel je over een met bakpapier bedekt rooster, om vervolgens de oven 8-12 minuten zijn werk te laten doen. Hierna laat je de hapjes 2 minuten buiten de oven liggen, dit belooft de korst nog krokanter te maken.

Het resultaat

Vol spanning turen we door het ruitje van de oven. Worden de hapjes lekker bruin? En hoe ziet het korstje eruit? Na een minuut of 10 zijn we tevreden met het resultaat, en laten we de hapjes zoals aangeraden twee minuten buiten de oven tot rust komen. Bak je Croquetten en andere hapjes tegelijk, dan kun je de kleinere hapjes er iets eerder uit halen dan de Croquetten, die net wat langer nodig hebben.

Alle snacks hebben een gezond bruin kleurtje gekregen in de oven, en sissen ons tegemoet. Ziet er goed uit! Ze voelen ook lekker stevig en krokant aan, maar waar het echt om draait is natuurlijk de smaaktest.

Goed gelukt!

Krokant! Dat is het eerste woord dat in ons op komt als we de hapjes proeven. De buitenste laag is iets dikker dan bij snacks die in de frituur gaan, en minstens zo crunchy. Ook smaken de snacks zeker niet droog of slapjes, ze zijn werkelijk te vergelijken met traditionele snacks uit de frituur.

Kwekkeboom Oven krijgt kortom voor elkaar wat andere merken tot nu toe niet gelukt is: écht lekkere, en bovenal krokante snacks uit de oven. Je vindt deze nieuwe lijn nu al bij Albert Heijn en Jumbo, begin volgend jaar volgen meerdere supermarkten. De moeite van het proberen meer dan waard, wij halen snel ook de andere varianten nog even in huis!

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×