Lifestylelog

Christina Aguilera Red Sin

cared

Christina Aguilera heeft in Nederland meer succesvolle geuren dan songs op haar naam staan de afgelopen jaren. Met Red Sin lijkt zij dat nog een stukje verder uit te gaan breiden.

Aan de verpakking en de flacon zie je het meteen: dat is er eentje van Christina! De verpakking is mooi versierd met rood kant, en dat zie je ook terug op de flacon. Die is overigens gebaseerd op de vrouwelijke rondingen, die er absoluut mogen zijn!

De geur is ‘typisch rood': veel sappig fruit, gevolgd door bloemen. Maar rood staat ook voor verleiding, en daaraan is zeker geen gebrek in deze geur! Musk, dat je in alle geuren van Christina Aguilera terugvindt, aangevuld met kaneel, sandelhout en gember geven de geur diepgang. Naarmate je hem langer op hebt gaat de geur steeds minder onschuldig ruiken…

Verleiding in een flesje, eerst onschuldig dan geraffineerd, sexy en onweerstaanbaar. Ook Red Sin is weer een topgeur in de succesvolle Christina Aguilera reeks! Verkoopprijzen voor de Eau de parfum beginnen bij 18,50 euro.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×